Povezane vesti
Prof. Stanisavljević za Kurir: Jeo sam čokoladu sa larvama iz trutovskog legla i kao da sam jeo čokoladu sa rižom!
Kurir 18.05.2021
Države članice EU postigle su dogovor da se larve žutog brašnastog crva mogu označavati kao "inovativna hrana" sigurna za jelo, objavila je Evropska komisija. Ovaj insekt biće prvi u Evropi koji je odobren kao hrana, te bi uskoro u prodavnicama širom… »
Hrana od crva uskoro u našim prodavnicama? Proteinska bomba masna kao svinjetina - šta mislite o larvama na meniju
Mondo 18.05.2021
Evropska komisija odobrila da se larve žutog brašnastog crva mogu koristiti u ishrani, te bi uskoro u prodavnicama širom kontinenta mogli da se nađu slatkiši, keks, testenine i pljeskavice začinjeni ovim larvama. Evropska komisija odobrila da se larve… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnjih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana