Povezane vesti
"Čekala sam te danas da mi kažeš da sam lepa": Voditeljka Dea Đurđević u suzama zbog kolege koji je iznenada preminuo
Mondo 18.05.2021
Potresne reči koleginice koja je preživela strašnu saobraćajnu nesreću. Potresne reči koleginice koja je preživela strašnu saobraćajnu nesreću Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti… »
Iznenada preminuo poznati voditelj: Dea Đurđević u suzama - Čekala sam te danas (foto)
Večernje novosti 17.05.2021
Foto: Pink TV Printskrin Vest o smrti potresla je mnoge, a pogotovo njegovu koleginicu i voditeljku Deu Đurđević, koja se oprostila putem Instagrama, emotivnim rečima. - Dragi moj Vaskez, ne znam ni šta da ti kažem sad, čekala sam te danas na poslu da mi… »
Vesti dana »
EU razmatra "bazuka" opciju za Trampa! Ovakva odmazda je do sada bila nezamisliva: "To je veoma opasna spirala"
Blic pre 29 minutajoš 29 povezanih
Očekuju nas ledeni dani - vozači, oprez! Oglasili se Putevi Srbije: Bez ovoga nikako ne krećite na put
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Ministar prosvete: Glasno razmišljamo o skraćenju časova na 30 minuta
Stav.life pre 5 satijoš 28 povezanih
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih