Povezane vesti
"Čekala sam te danas da mi kažeš da sam lepa": Voditeljka Dea Đurđević u suzama zbog kolege koji je iznenada preminuo
Mondo 18.05.2021
Potresne reči koleginice koja je preživela strašnu saobraćajnu nesreću. Potresne reči koleginice koja je preživela strašnu saobraćajnu nesreću Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti… »
Iznenada preminuo poznati voditelj: Dea Đurđević u suzama - Čekala sam te danas (foto)
Večernje novosti 17.05.2021
Foto: Pink TV Printskrin Vest o smrti potresla je mnoge, a pogotovo njegovu koleginicu i voditeljku Deu Đurđević, koja se oprostila putem Instagrama, emotivnim rečima. - Dragi moj Vaskez, ne znam ni šta da ti kažem sad, čekala sam te danas na poslu da mi… »
Vesti dana »

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 3 satajoš 10 povezanih

Sastanak Trampa i Putina traje više od dva i po časa: Nema naznaka kada će radni ručak
Večernje novosti pre 2 satajoš 9 povezanih

"Imamo napredak, zovem Zelenskog: I NATO!" Tramp i Putin otkrili detalje posle istorijskog sastanka, jedna rečenica ruskog "cara" je sve iznenadila: Evo šta sledi, pomenut i Zelenski
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 1 satjoš 4 povezane