Повезане вести

Нова.рс: Стефановић понудио оставку пре више од десет дана

Нова.рс: Стефановић понудио оставку пре више од десет дана

Бета 20.05.2021
Функционер Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић понудио је пре више од десет дана оставку на место шефа београдских напредњака председнику СНС Александру Вучићу, преноси портал Нова.рс позивајући се на своја… »
Нова.рс: Стефановић нудио оставку Вучићу почетком маја

Нова.рс: Стефановић нудио оставку Вучићу почетком маја

Н1 Инфо 20.05.2021
Функционер Српске напредне странке Небојша Стефановић понудио је пре више од десет дана оставку на место шефа београдских напредњака председнику СНС, Александру Вучићу, сазнаје Нова.рс. То се догодило пре организовања… »
Откривамо: Стефановић нудио оставку Вучићу почетком маја

Откривамо: Стефановић нудио оставку Вучићу почетком маја

Нова 20.05.2021
Функционер Српске напредне странке, Небојша Стефановић, понудио је пре више од десет дана оставку на место шефа београдских напредњака председнику СНС, Александру Вучићу, сазнаје Нова.рс. То се догодило пре организовања… »
Вучевић: Да сам на месту Стефановића понудио бих оставку

Нова 20.05.2021
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић рекао је данас да мисли да нема одбране за оптужбе које се стављају на терет министру одбране и председнику београдског одбора СНС Небојши Стефановићу. Вучевић је у… »
Вучевић: Да сам на месту Небојше Стефановића, понудио бих оставку на све функције

Вучевић: Да сам на месту Небојше Стефановића, понудио бих оставку на све функције

Курир 20.05.2021
- Да сам на месту Небојше Стефановића понудио бих оставку на све функције, па нек председник, Председништво странке и Главни одбор расправљају“. Сигурно не бих ишао на Главни одбор и чекао да 5 или 50 људи прича о мени ствари… »
Вучевић: Мали број функционера СНС се политички окренуо против Вучића

Вучевић: Мали број функционера СНС се политички окренуо против Вучића

Дневник 20.05.2021
НОВИ САД - Ја сам предложио закључак Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду да се покрене поступак смене Небојше Стефановића са свих државних и страначких функција, изјавио је за РТВ данас Милош Вучевић… »

Н1 Инфо 20.05.2021
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић рекао је да мисли да нема одбране за оптужбе које се стављају на терет министру одбране и председнику београдског одбора СНС Небојши Стефановићу. Вучевић је у… »
Могуће је да ће Стефановић понудити оставку

Могуће је да ће Стефановић понудити оставку

Данас 20.05.2021
Како се брани министар одбране од навода да је учествовао у нелегалним активностима против председника државе Начин на који Небојша Стефановић демантује најоштрије оптужбе које му се стављају на терет показује да се он вероватно… »
Стефановић о својој судбини у четири ока са Вучићем

Стефановић о својој судбини у четири ока са Вучићем

Нова 20.05.2021
Гласање одбора Српске напредне странке и изјаве високих функционера који траже смену министра Небојше Стефановића са свих градских и републичких функција чисто су замајавање јавности, јер ће судбина министра одбране и… »
Изјашњавање у СНС је „врх демократије“

Изјашњавање у СНС је „врх демократије“

Данас 19.05.2021
Златибор Лончар данас са министром одбране дочекао вакцине и одговарао на питања новинара Златибор Лончар, министар здравља, одговарао је данас на питања новинара о захтевима да и он поднесе оставку на страначке функције. Он… »
Пајтић: Стефановић је достојанствен као кишна глиста

Пајтић: Стефановић је достојанствен као кишна глиста

Данас 19.05.2021
Нисам очекивао да ће тај човек показати ни минимум достојанства у својој одбрани, каже за Данас онлајн Бојан Пајтић, бивши председник Демократске странке и професор на Правном факултету у Новом Саду, упитан како оцењује изјаву… »

Вести дана »