Повезане вести

Вучић започео посету Златиборском округу у Пријепољу

Вучић започео посету Златиборском округу у Пријепољу

Политика 21.05.2021
Пријепоље добија гасовод, градња до краја године. Председник Србије Александар Вучић започео је данас посету Златиборском округу, где ће у току дана отворити хотел „Терме 36.6” и фабрику АФТ. Вучић је посету Златиборском округу… »
Вучић поводом Дана независности Црне Горе: Волео бих да је било другачије

Вучић поводом Дана независности Црне Горе: Волео бих да је било другачије

Слободна Европа 21.05.2021
Одлука о самосталности Црне Горе била је право Црногораца, изјавио је у петак, 21. маја, председник Србије Александар Вучић поводом Дана независности Црне Горе. "Да ли бих волео да је одлука била другачија, волео бих. Поштујемо… »
"Плашим се да ће ових дана кренути са још јачим притисцима када је реч о КиМ"

"Плашим се да ће ових дана кренути са још јачим притисцима када је реч о КиМ"

Телеграф 21.05.2021
Очекују нас још јачи притисци ових дана, када је реч о политичким питањума, Космет је једино што ме брине - изјавио је председник Србије. Председник Србије Александар Вучић, рекао је да Србији економија добро иде, али се плаши… »
Вучић: Ускоро очекујем политичке притиске око Косова

Н1 Инфо 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се прибојава да ће у наредном периоду уследити "различите врсте политичких притисака" по питању Косова. Након посете новоотвореном хотелу у Прибоју, Вучић је рекао да је добио… »
Отворена Фабрика аутоделова у Прибоју - Вучић: Посао за 400 радника, биће још погона (видео)

Отворена Фабрика аутоделова у Прибоју - Вучић: Посао за 400 радника, биће још погона (видео)

Вечерње новости 21.05.2021
Фото: А. Ровчанин Вучић на отварању фабрике АФТ Фабрика је саграђена на површини од 15.000 квадратних метара, 6 милиона евра је вредност инвестиције. Производиће се делови за "ауди", "бмв", "фолксваген" и друге познате… »
"Корона бројке боље" - Вучић апеловао: Вакцинишите се, то је спас!

"Корона бројке боље" - Вучић апеловао: Вакцинишите се, то је спас!

Фото: А. Ровчанин - Молим људе да наставе да се вакцинишу. Не могу да кажем да то иде лоше последњих дана, волео бих да иде брже, али није лоше - рекао је Вучић у Прибоју, одговарајући на питање новинара да ли је ситуација… »
Вучић: Много је проблема и притисака на Србију због КиМ

Вучић: Много је проблема и притисака на Србију због КиМ

РТС 21.05.2021
Председник Александар Вучић рекао је у Прибоју да Србији економија добро иде, али да ће бити много проблема и притисака због Косова и Метохије. Вучић је током обиласка реконструисаног хотела "Терме 36.6" у Прибоју рекао да све… »

Бета 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се прибојава да ће у наредном периоду уследити "различите врсте политичких притисака" по питању Косова. Након посете новоотвореном хотелу у Прибоју, Вучић је рекао да је… »
"Мучи ме ово око Косова": Вучић очекује нове притиске на Србију наредних дана: Плашим се да ће кренути са разним чудима (видео)…

"Мучи ме ово око Косова": Вучић очекује нове притиске на Србију наредних дана: Плашим се да ће кренути са разним чудима (видео)…

Блиц 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић наставио је данашњу посету Златиборском округу обиласком Прибоја. У Прибоју ће отворити хотел "Терме 36.6", а потом и фабрику АФТ. Председника је сачекао велики број грађана. Истакао је да је… »
Председник у Пријепољу и Прибоју: Уз субвенције државе набавка 750 нових трактора у Србији

Председник у Пријепољу и Прибоју: Уз субвенције државе набавка 750 нових трактора у Србији

РТВ 21.05.2021
ПРИЈЕПОЉЕ, ПРИБОЈ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава обезбедити субвенције у износу од 50 одсто за набавку укупно 750 нових трактора у Србији, како би сеоска домаћинства могла да обнове… »
Вучић обрадовао прибојце: Урадићемо цео пут Кокин Брод-Прибојска Бања-Прибој вредан 8 милиона евра

Вучић обрадовао прибојце: Урадићемо цео пут Кокин Брод-Прибојска Бања-Прибој вредан 8 милиона евра

Курир 21.05.2021
ПРИБОЈ - Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће у потпуности бити урађен пут Кокин Брод - Прибојска Бања - Прибој, за шта ће држава издвојити осам милиона евра. Вучић је окупљеним грађанима на отварању… »
Уживо Вучић у Прибоју Биће још фабрика, хвала на величанственом дочеку! Скандирали му Вуле, Вуле а онда му он рекао сањао сам…

Уживо Вучић у Прибоју Биће још фабрика, хвала на величанственом дочеку! Скандирали му Вуле, Вуле а онда му он рекао сањао сам…

Курир 21.05.2021
Прво пут Кокин брод - Прибојска бања - Прибој вредан 8 милиона евра, поручио је Вучић. ПРИБОЈ - Председник Србије Александар Вучић после Пријепоља посетио је Прибој у којем данас отвара хотел Терме 36,6, а затим и немачку… »
Страхиња обећао Вучићу да ће да га научи да вози трактор

Страхиња обећао Вучићу да ће да га научи да вози трактор

Нова 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић у разговору са пољопривредницима Пријепоља, који су постали власници 75 трактора које је држава субвенционисала са 50 и 65 одсто, позвао је младе парове да стварају бројније породице, јер како… »
"Проблеми и притисци на Србију због Косова и Метохије" Вучић никад искреније о ономе што тишти нашу земљу

"Проблеми и притисци на Србију због Косова и Метохије" Вучић никад искреније о ономе што тишти нашу земљу

Србија данас 21.05.2021
Како је рекао Вучић, све остало у Србији иде боље, али га забрињава проблем Космета. Председник Алексндар Вучић рекао је данас, током обиласка реконструисаног хотела "Терме 36.6" у Прибоју, да Србији економија добро иде, али да… »
Немој да плачеш! Ово је Мерзан који је заплакао пред Вучићем, ево шта је тражио од председника (видео)

Немој да плачеш! Ово је Мерзан који је заплакао пред Вучићем, ево шта је тражио од председника (видео)

Курир 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Пријепоље, а том приликом му је пришао један старији мештанин у сузама и пожалио се на проблеме које има. Рекао је да је сиромах и од председника тражио једно обећање. - Имам… »
Радови почињу за 15 до 20 дана: Председник саопштио сјајне вести!

Радови почињу за 15 до 20 дана: Председник саопштио сјајне вести!

Фото: А. Ровчанин Председник је стигао у Пријепоље, где разговара са грађанима о изградњи локалних путева. - Хоћемо да направимо брзу саобраћајницу, да спојимо општину са ауто-путем - рекао је председник. - Потребна је и… »
Вучић у Златиборском округу: Мештани се жалили на проблеме са струјом, председник викнуо: "Реци Атлагићу одмах да дође! И…

Вучић у Златиборском округу: Мештани се жалили на проблеме са струјом, председник викнуо: "Реци Атлагићу одмах да дође! И…

Блиц 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић данас је у посети Пријепољу и Прибоју у Златиборском округу. Вучић се у Пријепољу састао са пољопривредним произвођачима. Са грађанима је разговарао о њиховим проблемима и најавио изградњу… »
Вучић: Држава ће помоћи општини Пријепоље да врати дугове, изгради путеве и гасовод

Вучић: Држава ће помоћи општини Пријепоље да врати дугове, изгради путеве и гасовод

Нови магазин 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава помоћи општини Пријепоље да врати дугове, и да изгради добре путеве и гасовод. "Све ово радимо да би привукли инвеститоре који траже добре путеве и гасовод, без… »
Вучић у пријепољу: Добијате гасовод! Изградња до краја године за Пријепоље, Прибој, Сјеницу и Нову Варош! Покушаће и за…

Вучић у пријепољу: Добијате гасовод! Изградња до краја године за Пријепоље, Прибој, Сјеницу и Нову Варош! Покушаће и за…

Курир 21.05.2021
ПРИЈЕПОЉЕ - Председник Александар Вучић најавио је да ће до краја године почети изградња гасовода за Пријепоље, Прибој, Сјеницу и Нову Варош. "Ове године крећемо и 30 милиона евра улажемо, добијате гасовод. Мислим да је то… »
Држава обнавља механизацију: Вучић- Уз субвенције набавка 750 нових трактора у Србији

Држава обнавља механизацију: Вучић- Уз субвенције набавка 750 нових трактора у Србији

Фото: А. Ровчанин Вучић је током разговора са пољопривредницима у Пријепољу видео нове тракторе који су набављени путем субвенција.… »
Ја немам никаквих захтева! Предузетница сам у Пријепољу, имам нешто да вам кажем председниче! Добио теглицу па поменуо…

Ја немам никаквих захтева! Предузетница сам у Пријепољу, имам нешто да вам кажем председниче! Добио теглицу па поменуо…

Курир 21.05.2021
ПРИЈЕПОЉЕ- Ја немам никаквих захтева! Предузетница сам у Пријепољу већ 30 година и само желим да се захвалим што сте дошли овде и што разговарате са овим народом, рекла је плавокоса госпођа Александру Вучићу додавши да је само… »
Вучић најавио велике пројекте: “Већ за 15-20 дана видећете машине на терену” (ВИДЕО)

Вучић најавио велике пројекте: “Већ за 15-20 дана видећете машине на терену” (ВИДЕО)

Вести онлине 21.05.2021
Председник Србије Александар Вучић посетио је Пријепоље и Прибој у Златиборском округу. Вучић се најпре у Пријепољу састао с пољопривредним произвођачима, а затим са председницима општина Пријепоље, Прибој, Нова Варош и… »
Страхиња, возиш трактор? Колико би ти требало мене да научиш: Уз субвенције државе набавка 750 нових трактора у Србији (видео)…

Страхиња, возиш трактор? Колико би ти требало мене да научиш: Уз субвенције државе набавка 750 нових трактора у Србији (видео)…

Курир 21.05.2021
Ја нећу да се женим док не узмем нови трактор, казао је Вучићу младић Денис. Председник му је на то поручио да треба што пре да се жени како би било што више деце. ПРИЈЕПОЉЕ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас… »

Вести дана »