Povezane vesti

Veličanstven trijumf! Veljko nokautirao protivnika u drugoj rundi, ekspresna pobeda našeg boksera! (video)

Veličanstven trijumf! Veljko nokautirao protivnika u drugoj rundi, ekspresna pobeda našeg boksera! (video)

Alo 21.05.2021
Naš bokser, Veljko Ražnatović ostvario je ekspresnu pobedu nokautom u drugoj rundi nad Levanijem Lukutašvilijem. Nije mnogo trebalo Veljku da ostvari pobedu u ovom meču. Odmah od starta zadao je svoj ritam boksa i to pokazao ko je gazda u ringu. U… »
Psihički sam umoran, ali fizički ne! Ražnatović nije krio zadovoljstvo posle velikog trijumfa, a zatim otkrio kako će…

Psihički sam umoran, ali fizički ne! Ražnatović nije krio zadovoljstvo posle velikog trijumfa, a zatim otkrio kako će…

Alo 21.05.2021
Naš bokser, Veljko Ražnatović nije krio zadovoljstvo posle pobede nokautom u drugoj rundi nad Levanijem Lukutašvilijem. - On udari jako, ja udarim jače. Kada je počeo da se žali da sam ga udario u potiljak, sklopio sam kockice. Ovo je najjači… »
Ceca u pratnji dečka došla da podrži sina! Sve je spremno za spektakl, a ova posebna žena je Veljku najjači "vetar u…

Ceca u pratnji dečka došla da podrži sina! Sve je spremno za spektakl, a ova posebna žena je Veljku najjači "vetar u…

Alo 21.05.2021
Posle više od osam meseci pauze, sve je spremno za povratak Veljka Ražnatovića u ring. Posle više od osam meseci pauze, sve je spremno za povratak Veljka Ražnatovića u ring u beogradskom hotelu Hajat Veljko će rukavice ukrstiti sa najboljim… »

Vesti dana »