Повезане вести
Психички сам уморан, али физички не! Ражнатовић није крио задовољство после великог тријумфа, а затим открио како ће…
Ало 21.05.2021
Наш боксер, Вељко Ражнатовић није крио задовољство после победе нокаутом у другој рунди над Леванијем Лукуташвилијем. - Он удари јако, ја ударим јаче. Када је почео да се жали да сам га ударио у потиљак, склопио сам коцкице… »
Величанствен тријумф! Вељко нокаутирао противника у другој рунди, експресна победа нашег боксера! (видео)
Ало 21.05.2021
Наш боксер, Вељко Ражнатовић остварио је експресну победу нокаутом у другој рунди над Леванијем Лукуташвилијем. Није много требало Вељку да оствари победу у овом мечу. Одмах од старта задао је свој ритам бокса и то показао ко… »
Цеца у пратњи дечка дошла да подржи сина! Све је спремно за спектакл, а ова посебна жена је Вељку најјачи "ветар у леђа"…
Ало 21.05.2021
После више од осам месеци паузе, све је спремно за повратак Вељка Ражнатовића у ринг. После више од осам месеци паузе, све је спремно за повратак Вељка Ражнатовића у ринг у београдском хотелу Хајат Вељко ће рукавице укрстити… »
Вести дана »
Мрдићев одговор ТОК-у: Предложени амандман обезбедиће транспарентност
Данас пре 6 сатијош 1 повезана