Povezane vesti

Vođa Hamasa u Gazi prvi put u javnosti od početka rata s Izraelom

Vođa Hamasa u Gazi prvi put u javnosti od početka rata s Izraelom

N1 Info 22.05.2021
Vođa Hamasa u pojasu Gaze, Jehijeh Sinvar, pojavio se u javnosti prvi put od početka rata između Izraela i njegove islamske ekstremističke organizacije, koji je izbio 10. maja. Izrael je bombardovao kuće visokih zvaničnika Hamasa tokom 11 dana… »
Izrael i Palestina: Humanitarna pomoć stiže u Gazu, krhko primirje Izraelaca i Palestinaca, obe strane proglasile pobedu

Izrael i Palestina: Humanitarna pomoć stiže u Gazu, krhko primirje Izraelaca i Palestinaca, obe strane proglasile pobedu

BBC News 22.05.2021
Nedugo pošto je objavljeno da je dogovoreno primirje, oglasile su se sirene za uzbunu i na jugu Izraela i pojasu Gaze. Prvi konvoji humanitarne pomoći stigli su u Gazu nekoliko sati pošto je primirje između Izraela i palestinskog ekstremističkog… »
Veselje u Gazi zbog uspostavljenog primirja

Veselje u Gazi zbog uspostavljenog primirja

Nova 22.05.2021
Primirje između Izraela i palestinske grupe Hamas stupilo je na snagu rano jutros, a dogovorenim primirjem okončana su bombardovanja koja su trajala 11 dana, u kojima je poginulo više od 230 ljudi, većinom u Gazi. I Izrael i Hamas su proglasili pobedu… »
Bajden: Moja stranka i dalje podržava Izrael

Bajden: Moja stranka i dalje podržava Izrael

Novi magazin 22.05.2021
Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je sinoć da nema promene u njegovoj posvećenosti bezbednosti Izraela, ali je naglasio da rešenje po modelu dve države koje uključuje državu za Palestince ostaje "jedini odgovor" za taj konflikt. Bajden je to rekao… »
Bajden: Moja partija i dalje podržava Izrael

Bajden: Moja partija i dalje podržava Izrael

N1 Info 22.05.2021
Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je da nema promene u njegovoj posvećenosti bezbednosti Izraela, ali je naglasio da rešenje po modelu dve države koje uključuje državu za Palestince ostaje "jedini odgovor" za taj konflikt. Bajden je to rekao na… »

Vesti dana »