Povezane vesti
Vođa Hamasa u Gazi prvi put u javnosti od početka rata s Izraelom
N1 Info 22.05.2021
Vođa Hamasa u pojasu Gaze, Jehijeh Sinvar, pojavio se u javnosti prvi put od početka rata između Izraela i njegove islamske ekstremističke organizacije, koji je izbio 10. maja. Izrael je bombardovao kuće visokih zvaničnika Hamasa tokom 11 dana sukoba u… »
Izrael i Palestina: Humanitarna pomoć stiže u Gazu, krhko primirje Izraelaca i Palestinaca, obe strane proglasile pobedu
BBC News 22.05.2021
Nedugo pošto je objavljeno da je dogovoreno primirje, oglasile su se sirene za uzbunu i na jugu Izraela i pojasu Gaze. Prvi konvoji humanitarne pomoći stigli su u Gazu nekoliko sati pošto je primirje između Izraela i palestinskog ekstremističkog pokreta… »
Veselje u Gazi zbog uspostavljenog primirja
Nova 22.05.2021
Primirje između Izraela i palestinske grupe Hamas stupilo je na snagu rano jutros, a dogovorenim primirjem okončana su bombardovanja koja su trajala 11 dana, u kojima je poginulo više od 230 ljudi, većinom u Gazi. I Izrael i Hamas su proglasili pobedu u… »
Bajden: Moja stranka i dalje podržava Izrael
Novi magazin 22.05.2021
Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je sinoć da nema promene u njegovoj posvećenosti bezbednosti Izraela, ali je naglasio da rešenje po modelu dve države koje uključuje državu za Palestince ostaje "jedini odgovor" za taj konflikt. Bajden je to rekao na… »
Bajden: Moja partija i dalje podržava Izrael
N1 Info 22.05.2021
Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je da nema promene u njegovoj posvećenosti bezbednosti Izraela, ali je naglasio da rešenje po modelu dve države koje uključuje državu za Palestince ostaje "jedini odgovor" za taj konflikt. Bajden je to rekao na… »
Vesti dana »
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Uživo Putin obukao uniformu, stigao u ratnu zonu Situacija na frontu katastrofalna, mrtvi se broje u stotinama hiljada
Alo pre 49 minutajoš 84 povezane
Ponovo će prolaziti kroz isti pakao "Novo suđenje prouzrokovaće bol porodicama žrtava", smatra jedan od advokata nakon ukidanja presude roditeljima dečaka ubice iz ribnikara
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Jak sneg pada u Hrvatskoj, upozorenje vozačima da ne kreću na put ako ne moraju
RTV pre 1 satjoš 33 povezane