Povezane vesti
Filipovski govorio o Partizanu: Došao sam u teškoj situaciji, hteo sam izazov!
Večernje novosti 22.05.2021
FOTO: ABA LIGA Doskorašnji strateg Partizana prokomentarisao je svoj angažman u Humskoj, koji je trajao svega nekoliko meseci. – Došao sam u klub u teškom trenutku, kada je bilo nekih problema. Tim je izgubio tri meča u Eurokupu i bila je teška situacija… »
Bivši trener Partizana otvorio dušu: Filipovski iskren do koske – ‘Svestan sam da nisam ispunio očekivanja’
Hot sport 22.05.2021
Bivši trener Partizana, Sašo Filipovski, nije se proslavio na klupi crno-belih. Košarkaški trener Sašo Filipovski mogao bi da nastavi karijeru u Poljskoj, a prvi put je govorio za tamošnje medije. Doskorašnji strateg Partizana prokomentarisao je svoj… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 18 minutajoš 29 povezanih
(Foto prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion u požaru izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 22 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode 10. i 11. juna
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Neviđena pobuna u Albaniji: Rama za proteste okrivio Iran, pa objavio bizaran AI snimak sebe u mini-suknji
Nova pre 5 satijoš 18 povezanih
Završen posao? Posle Hejsa, Partizan obezbedio novi potpis za narednu sezonu!
Kurir pre 47 minutajoš 22 povezane