Povezane vesti
Svađe, tuče, pa poljupci Maja i Janjuš se ljube kao da se ništa nije dogodilo, pa planiraju da prave bebu!
Alo 22.05.2021
Svaki put nakon incidenta nastave kao da se ništa nije dogodilo. Tako je bilo i ovog puta. Nakon što je uspela da ga odvuče na rođendan, Maja Marinković nastavila je da nazdravlja sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njih dvoje su poznati po žestokim svađama… »
Uništio si mi rođendan! Maja urlala na Janjuša, on je spustio najniže do sada! Pljušte uvrede!
Alo 22.05.2021
Skandal na rođendanu. Maja Marinković odlučila je da se obračuna sa Markom Janjuševićem Janjušem tokom njenog rođendana, te ga je pronašla u ekonomskom dvorištu. - Ti bi voleo da mi niko ništa nije poslao! Da su me se roditelji odrekli! Kako se ponašaš… »
Vesti dana »
Požar zahvatio magacin u Novom Sadu: Muškarac i žena zadobili opekotine, vatrogasci na terenu
NIN pre 8 minutajoš 19 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije danas nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 42 minutajoš 15 povezanih
Čak 38 stepeni, pa totalni obrt: Otkrivamo da li Srbiji prete grmljavinske nepogode
Telegraf pre 18 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji aktivno 29 požara: Sa tri strane Stolova požar ugašen, aktivna strana ka Kraljevu
RTV pre 8 minutajoš 11 povezanih
Studenti čačanskog fakulteta prikupili pomoć za vatrogasce u Kraljevu koji gase požar na Stolovima
Danas pre 33 minutajoš 2 povezane