Povezane vesti
Svađe, tuče, pa poljupci Maja i Janjuš se ljube kao da se ništa nije dogodilo, pa planiraju da prave bebu!
Alo 22.05.2021
Svaki put nakon incidenta nastave kao da se ništa nije dogodilo. Tako je bilo i ovog puta. Nakon što je uspela da ga odvuče na rođendan, Maja Marinković nastavila je da nazdravlja sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njih dvoje su poznati po žestokim… »
Uništio si mi rođendan! Maja urlala na Janjuša, on je spustio najniže do sada! Pljušte uvrede!
Alo 22.05.2021
Skandal na rođendanu. Maja Marinković odlučila je da se obračuna sa Markom Janjuševićem Janjušem tokom njenog rođendana, te ga je pronašla u ekonomskom dvorištu. - Ti bi voleo da mi niko ništa nije poslao! Da su me se roditelji odrekli! Kako se… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 6 satijoš 1 povezana