Povezane vesti
Ove namirnice ne treba podgrevati
Moj Novi Sad 22.05.2021
Umesto da nepotrebno bacate hranu, dobra je sačuvati ostatke ručka da biste ga pojeli kasnije. Ipak, treba znati da podgrejana hrana nema jednaku hranjivu vrednost kao sveža. Prema mišljenju nutricioniste Serene Pun, "što više puta podgrevate hranu, to… »
Ove 4 namirnice nikako ne bi trebalo podgrevati: Toksini koje otpuštaju izazivaju zdravstvene tegobe
Telegraf 22.05.2021
Važno je da znate da ove namirinice nikako ne treba čuvati u frižideru niti podrevati. Verovatno vam se bezbroj puta desilo da ste previše umorni da biste skuvali nešto, i najbrža opcija je da podgrejete ručak od juče. Roditelji su nas oduvek učili da se… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policijski major Katarina Petrović: Ne želim da živim uplašena kao miš, neću odustati od svog posla
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 34 minutajoš 2 povezane