Povezane vesti
Olja Lević otkrila zašto nema dečka: Muškarci imaju strah da mi priđu (foto)
Večernje novosti 24.05.2021
Foto: Instagram I dok joj jedni udeljuju komplimente da im prija njena dobrota, druge ipak nervira želeći da bude malo otresitija. - Ne kažu mi ljudi nemoj da si toliko dobra, nego mi kažu ne budi tolika smaračica. Daj mu ga malo. Ali ima i onih koji… »
(Video) "ljudi mi kažu da sam smaračica": Zvezda "Igre sudbine" otkrila sa čim se suočila zbog serije, ali i zašto je sama…
Blic 23.05.2021
Glumica Olja Lević kaže da je mnogi poistovećuju s ulogom iz serije, ali da je ona sasvim drugačija u privatnom životu, te da joj je drago što je kroz svoj lik uzor mnogoj deci. Ulogom smerne i dobroćudne devojke Mile Galić, atraktivna glumica Olja Lević… »
Vesti dana »

(Mape) ne vidi se kraj toplotnom talasu RHMZ: upozorava na jaku i ekstremnu sušu: Oko 40 stepeni biće danima u kontinuitetu
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

(Foto, video) srpski helikopter uveliko u akciji: Prvi snimci gašenja požara u Crnoj Gori
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

Siner kopirao Đokovića i uspeo da se izvuče: Potpuno ludilo, prekid i potez koji je spasao Italijana
Mondo pre 20 minutajoš 12 povezanih

Dok se bliži sastanak Trampa i Putina Ukrajina povlači jedini mogući potez
Telegraf pre 10 minutajoš 9 povezanih

Jedna osoba povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći Oglasila se Hitna pomoć, evo ko se najčešće javljao za pomoć
Alo pre 35 minutajoš 6 povezanih