Povezane vesti
Asano: Ugovor sam raskinuo zbog zabrinutosti
Sportski žurnal 25.05.2021
- Kad sam došao u Srbiju, jedan od ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Mondijalu. Sve ukazuje da će to i da se dogodi – rekao je Takuma Asano. Progovorio je i – Takuma… »
Prvi asanov intervju: Kasnili su sa platama, ugovor sam raskinuo zbog zabrinutosti!
Večernje novosti 24.05.2021
FOTO: M. Vukadinović Kako su obe strane u pat pozicijama i ne odustaju od stavova biće interesantno videti razrešenje procesa. Ipak, pre toga Asano je otvorio dušu za japanske medije gde je potvrdio da je Partizan kasnio sa uplatama novca. – Imao sam… »
Vesti dana »

Tramp "pisao" medvedevu, Rusi mu odgovorili: Imamo više nuklearki i to s najmoćnijim oružjem! Tvoje su odavno pod kontrolom
Dnevnik pre 24 minutajoš 24 povezane

Tramp će biti razočaran ovom putinovom izjavom o ultimatumu: "Sva razočaranja proizilaze iz prevelikih očekivanja"
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 264 povezane

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 4 satijoš 98 povezanih

Opozicija: Srbija postala orvelovska policijska država , Dačić: U Srbiji "policija za misli" ne postoji
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih