Povezane vesti

Ubila se majka devetoro dece u Gračanici, pre nego što je popila 150 tableta samo je izustila: "Ja sam umrla"

Ubila se majka devetoro dece u Gračanici, pre nego što je popila 150 tableta samo je izustila: "Ja sam umrla"

Alo 25.05.2021
Elvira je dva dana pre nego što je digla ruku na sebe, postavila crnu profilnu sliku na Fejsbuku. U selu Gračanica kod Živinica u BiH već tri dana vlada neopisiva tuga za ugašenim mladim životom, nakon što je Elvira Mulavdić, majka devetoro dece… »
Ubila se majka devetoro dece u gračanici: Tragedija u BiH, pre smrti objavila jezivu poruku na fejsbuku

Ubila se majka devetoro dece u gračanici: Tragedija u BiH, pre smrti objavila jezivu poruku na fejsbuku

Večernje novosti 25.05.2021
Foto: Facebook Ona je sahranjena juče u prisustvu rodbine, komšija i prijatelja koji su tešili uplakanog supruga nesretne žene i decu. Ajdin, najstarije dete, ima 14 godina, a najmlađa je četvoromesečna beba Ilhan. Elvira je dva dana pre nego što… »
Ubila se majka devetoro dece Elvira je dva dana ranije nagovestila svoju smrt: Ispod fotografije napisala Ja sam umrla

Ubila se majka devetoro dece Elvira je dva dana ranije nagovestila svoju smrt: Ispod fotografije napisala Ja sam umrla

Kurir 25.05.2021
U selu Gračanica kod Živinica već tri dana vlada neopisiva tuga za ugašenim mladim životom. Elvira Mulavdić, majka devetoro dece sahranjena je juče u prisustvu rodbine, komšija i prijatelja koji su tešili uplakanog supruga nesrećne žene i decu… »

Vesti dana »