Повезане вести
Убила се мајка деветоро деце у Грачаници, пре него што је попила 150 таблета само је изустила: "Ја сам умрла"
Ало 25.05.2021
Елвира је два дана пре него што је дигла руку на себе, поставила црну профилну слику на Фејсбуку. У селу Грачаница код Живиница у БиХ већ три дана влада неописива туга за угашеним младим животом, након што је Елвира Мулавдић… »
Убила се мајка деветоро деце у грачаници: Трагедија у БиХ, пре смрти објавила језиву поруку на фејсбуку
Вечерње новости 25.05.2021
Фото: Фацебоок Она је сахрањена јуче у присуству родбине, комшија и пријатеља који су тешили уплаканог супруга несретне жене и децу. Ајдин, најстарије дете, има 14 година, а најмлађа је четворомесечна беба Илхан. Елвира је два… »
Убила се мајка деветоро деце Елвира је два дана раније наговестила своју смрт: Испод фотографије написала Ја сам умрла
Курир 25.05.2021
У селу Грачаница код Живиница већ три дана влада неописива туга за угашеним младим животом. Елвира Мулавдић, мајка деветоро деце сахрањена је јуче у присуству родбине, комшија и пријатеља који су тешили уплаканог супруга… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
И без воде и без струје: Овај део Вождовца данас због радова неће имати ни воду, ни струју
Курир пре 6 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана