Povezane vesti
Ubila se majka devetoro dece u Gračanici, pre nego što je popila 150 tableta samo je izustila: "Ja sam umrla"
Alo 25.05.2021
Elvira je dva dana pre nego što je digla ruku na sebe, postavila crnu profilnu sliku na Fejsbuku. U selu Gračanica kod Živinica u BiH već tri dana vlada neopisiva tuga za ugašenim mladim životom, nakon što je Elvira Mulavdić, majka devetoro dece, umrla… »
Ubila se majka devetoro dece u gračanici: Tragedija u BiH, pre smrti objavila jezivu poruku na fejsbuku
Večernje novosti 25.05.2021
Foto: Facebook Ona je sahranjena juče u prisustvu rodbine, komšija i prijatelja koji su tešili uplakanog supruga nesretne žene i decu. Ajdin, najstarije dete, ima 14 godina, a najmlađa je četvoromesečna beba Ilhan. Elvira je dva dana pre nego što je… »
Ubila se majka devetoro dece Elvira je dva dana ranije nagovestila svoju smrt: Ispod fotografije napisala Ja sam umrla
Kurir 25.05.2021
U selu Gračanica kod Živinica već tri dana vlada neopisiva tuga za ugašenim mladim životom. Elvira Mulavdić, majka devetoro dece sahranjena je juče u prisustvu rodbine, komšija i prijatelja koji su tešili uplakanog supruga nesrećne žene i decu. Ajdin… »
Vesti dana »

Ponovo blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 13 minutajoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 37 minutajoš 24 povezane

Pred nama je miholjsko leto Meteorolog Ristić dao vremensku prognozu za septembar- Prava jesen stiže ovog datuma
Dnevnik pre 32 minutajoš 21 povezana

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih