Povezane vesti
Hrvati vraćaju obavezno služenje vojnog roka?
Alo 26.05.2021
Ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić gostovao je u emisiji HRT-a 'A sada Vlada' gde je poručio kako se opet razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka. "Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog roka… »
Hrvatski ministar obrane: Razmišljamo o vraćanju obaveznog vojnog roka
Al Jazeera 26.05.2021
Uvođenje obaveznog vojnog roka podržavaju gotovo dvije trećine građana, kaže ministar Mario Banožić. Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić izjavio je u srijedu da se razmišlja o vraćanju obveznog vojnog roka u toj zemlji, no, iako je siguran da je to… »
Sve zbog Srbije? Ministar potvrdio - Hrvatska razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka
Večernje novosti 26.05.2021
Foto: EPA - Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog roka, pokazala su istraživanja, ali je pitanje motiva. Najčešće roditelji jesu za to, ali pre svega iz vaspitnih mera, što mislim da nije ispravan motiv… »
Vesti dana »
Đurđević Stamenkovski: Zakon o roditelju negovatelju trebalo bi da stupi na snagu 1. oktobra
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane
Kremlj: Putin i Tramp će nastaviti dijalog u bliskoj budućnosti
Politika pre 15 minutajoš 41 povezana
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 10 minutajoš 79 povezanih
A nakon šamara! Karlo Ančeloti: Iskoristićemo ovaj poraz kao gorivo za novi ciklus
Večernje novosti pre 4 minutajoš 36 povezanih
RHMZ objavio prognozu: Sutra oblačno uz sunčane intervale, pljuskovi mogući u jednom delu Srbije
NIN pre 25 minutajoš 22 povezane