Povezane vesti
Hrvati vraćaju obavezno služenje vojnog roka?
Alo 26.05.2021
Ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić gostovao je u emisiji HRT-a 'A sada Vlada' gde je poručio kako se opet razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka. "Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog roka… »
Hrvatski ministar obrane: Razmišljamo o vraćanju obaveznog vojnog roka
Al Jazeera 26.05.2021
Uvođenje obaveznog vojnog roka podržavaju gotovo dvije trećine građana, kaže ministar Mario Banožić. Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić izjavio je u srijedu da se razmišlja o vraćanju obveznog vojnog roka u toj zemlji, no, iako je siguran da je to… »
Sve zbog Srbije? Ministar potvrdio - Hrvatska razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka
Večernje novosti 26.05.2021
Foto: EPA - Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog roka, pokazala su istraživanja, ali je pitanje motiva. Najčešće roditelji jesu za to, ali pre svega iz vaspitnih mera, što mislim da nije ispravan motiv… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 46 minutajoš 30 povezanih

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih

Otac Koluvije ima novi biznis sa konopljom: "Praviš pare i dok ležiš, obnavljaš sela i podižeš BDP"
Radio 021 pre 2 satajoš 5 povezanih

"Darko Glišić je na respiratoru": Oglasio se Lončar nakon operacije: "Više timova učestvovalo, izuzetno komplikovana intervencija"
Blic pre 21 minutajoš 137 povezanih