Povezane vesti
Hrvati vraćaju obavezno služenje vojnog roka?
Alo 26.05.2021
Ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić gostovao je u emisiji HRT-a 'A sada Vlada' gde je poručio kako se opet razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka. "Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog… »
Hrvatski ministar obrane: Razmišljamo o vraćanju obaveznog vojnog roka
Al Jazeera 26.05.2021
Uvođenje obaveznog vojnog roka podržavaju gotovo dvije trećine građana, kaže ministar Mario Banožić. Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić izjavio je u srijedu da se razmišlja o vraćanju obveznog vojnog roka u toj zemlji, no, iako je siguran… »
Sve zbog Srbije? Ministar potvrdio - Hrvatska razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka
Večernje novosti 26.05.2021
Foto: EPA - Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog roka, pokazala su istraživanja, ali je pitanje motiva. Najčešće roditelji jesu za to, ali pre svega iz vaspitnih mera, što mislim da nije ispravan… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Vozač BMW-a se zaleteo vozilom na okupljene u Novom Sadu, pa bežao od građana. Srbija stala na 29 minuta
Nova pre 52 minutajoš 36 povezanih
(VIDEO) Protest poljoprivrednika ispred policijske stanice u Bogatiću: Ostajemo dok ne puste kolege
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih
Hitovi 90-ih ponovo na „Novostima“: Objavili pasoš studenta Lazara Stojakovića, advokati ukazuju – to je krivično delo
Nova pre 3 satajoš 4 povezane
"Zagrli ih Mirko, utopli ih Mirko": Jecaji odzvanjaju kapelom na sahrani dečaka i njihovog strica na Cetinju
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih