Povezane vesti
Hrvati vraćaju obavezno služenje vojnog roka?
Alo 26.05.2021
Ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić gostovao je u emisiji HRT-a 'A sada Vlada' gde je poručio kako se opet razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka. "Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog roka… »
Hrvatski ministar obrane: Razmišljamo o vraćanju obaveznog vojnog roka
Al Jazeera 26.05.2021
Uvođenje obaveznog vojnog roka podržavaju gotovo dvije trećine građana, kaže ministar Mario Banožić. Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić izjavio je u srijedu da se razmišlja o vraćanju obveznog vojnog roka u toj zemlji, no, iako je siguran da je to… »
Sve zbog Srbije? Ministar potvrdio - Hrvatska razmišlja o vraćanju obaveznog vojnog roka
Večernje novosti 26.05.2021
Foto: EPA - Ako mene lično pitate, da... Gotovo dve trećine građana je za uvođenje obveznog vojnog roka, pokazala su istraživanja, ali je pitanje motiva. Najčešće roditelji jesu za to, ali pre svega iz vaspitnih mera, što mislim da nije ispravan motiv… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 5 minutajoš 42 povezane
Ove običaje morate da ispoštujete do ponoći: Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu, a evo šta treba da uradite da bi vas sreća pratila
Kurir pre 30 minutajoš 39 povezanih
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Radio sto plus pre 5 minutajoš 26 povezanih
Putniković: Važno je da sirova nafta u Srbiju stiže u kontinuitetu
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih