Povezane vesti
Detalji saslušanja vuletića u SBPOK: Odgovarao sa ne znam i nisam upućen, a evo šta su ga ispitivali inspektori
Kurir 27.05.2021
Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić ispitivan je juče više sati u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK). On je ispitivan o relacijama ovog kluba sa navijačkom grupom "Principi" Veljka Belivuka i… »
Na većinu pitanja nije imao odgovor: Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić nekoliko sati saslušavan u prostorijama…
Večernje novosti 27.05.2021
Foto: P. Milošević Na većinu pitanja, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", odgovarao je sa "ne znam" i "nisam bio upućen". Inspektore SBPOK najviše je interesovalo ko je omogućio kriminalnoj grupi Belivuka i Miljkovića da koriste prostorije na… »
Vesti dana »
„Nema pravde za deset ugašenih života“ majka nastradalog Andrije Čikića nakon iziricanja presude: K. K. mi je rekao da je listu za odstrel pravio na osnovu toga da su "okej da puca u njih"
Dnevnik pre 1 satjoš 144 povezane
Švajcarska ubedljivo savladala BiH, Muharemović dobio crveni karton
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 28 povezanih
Predsednik Si pisao predsedniku Vučiću: Izgradnja zajednice Kine i Srbije sa zajedničkom budućnošću u novoj eri
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 15 satijoš 3 povezane
Arsenal u gepeku: Uhapšen osumnjičeni za trgovinu oružjem u Nišu - zaplenjene bombe, automatske puške, raketni bacači
Euronews pre 5 satijoš 54 povezane