Povezane vesti
Ivanišević otkrio priču o prvom susretu sa Novakom: Đoković je sa 13 godina verovao da može da me pobedi
Večernje novosti 29.05.2021
FOTO: M. Vukadinović Nekoliko meseci pre osvajanja Vimbldona 2001. godine Ivanišević je na treningu sparingovao sa 13-godišnjim Đokovićem. - Odigrali smo prvi set i onda je on prišao meni i dao mi čokoladu jer je mislio da sam ostao bez energije. Tada je… »
Ivanišević otkrio kako ga je šokirao trinaestogodišnji Novak
Nova 29.05.2021
Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića otkrio je kako ga je svojevremeno, srpski teniser iznenadio kada je imao samo 13 godina. On je u razgovoru za „BBC“ uoči Rolan Garosa u kojem su učestvovali i Nikola Pilić i Boris Beker otkrio detalje svog prvog… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Vremeplov: Postavljen kamen temeljac zgrade Narodnog pozorišta u Beogradu
RTV pre 2 satajoš 1 povezana