Povezane vesti
Bednici, upropastili ste mi vezu! Tara Simov se oglasila posle priča da je s Karićem - objavila dokaze! (foto)
Mondo 29.05.2021
Tara Simov redovno prati dešavanja u Zadruzi, pa tako i priče da je u vezi sa Stefanom Karićem. Tara Simov redovno prati dešavanja u Zadruzi, pa tako i priče da je u vezi sa Stefanom Karićem. Bivša učesnica Zadruge, Tara Simov, koja je šokirala… »
Izgorela od besa Taru Simov sada povezuju sa Stefanom Karićem, isplivala prepiska nje i Šavija koja otkriva sve (foto)
Alo 29.05.2021
" Nataša Šavija je živi dokaz da između Stefana Karića i mene nikad ništa nije bilo. Toliko sam odvratnih laži čula o sebi u poslednje vreme, odvratni ste", napisala je Tara na Instagramu. Tara Simov iznervirala se kada je čula da je povezuju sa… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 10 satijoš 14 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 2 satajoš 56 povezanih