Повезане вести
Терзић: Не желимо Партизановца на челу ФСС-а
Нова 31.05.2021
Први човек Црвене звезде Звездан Терзић осврнуо се на бурна дешавања у Фудбалском савезу Србије где је дошло до сукоба две струје које су се сукобиле око позиције председника савеза. „Много тога је девастирано у ФСС, али има и… »
Терзићу ''припада'' чело ФСС?
Спортске.нет 31.05.2021
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић јутрос је у Јутарњем програму ТВ Прва прокоментарисао и најновија дешавања у ФСС, где је настало својеврсно двовлашће - на једној страни Марко Пантелић, на другој су Ненад… »
‘Чуо сам се са арнаутовићевим братом, био сам на ручку са коларовом’: Звездан Терзић отворено о горућим темама – једном…
Хот спорт 31.05.2021
Генрални директор Црвене звезде Звездан Терзић говорио је о актуелним темама. Терзић је гостовао у јутарњем програму ТВ Прва где је говорио о детаљима везаним за летњи прелазни рок. У Љутице Богдана је већ стигао Александар… »
Изучаваће универзитети шта смо урадили за 7 година: Терзић о успону Звезде - Сад нам ни Партизан није конкуренција!
Мондо 31.05.2021
Генерални директор црвено-белих дотакао се и "вечитог" ривала. Генерални директор црвено-белих дотакао се и "вечитог" ривала. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић гостовао је у Јутарњем програму ТВ Прва где је говорио… »
Терзић већ отписао Партизан: ''Звездин успех изучаваће се на универзитетима широм света!''
Спортске.нет 31.05.2021
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић гостовао је јутрос на ТВ Прва, део разговора смо већ издвојили, а занимљив је био и део у коме је Терзић говорио о протеком финалу Купа и ривалству са Партизаном. Није му се допало… »
Стигла потврда, ствара се Звезда боља него икада!
Спортске.нет 31.05.2021
Црвена звезда је ове сезоне доминирала на домаћој сцени, остварила запажен резултат и у Лиги Европе, а шта тек очекивати после најновијих најава Звездана Терзића за следећу сезону? За почетак, више нема дилема око останка тренера… »
Терзић: Причао сам са Арнаутовићевим братом, био на ручку са Коларовом, припада ми позиција у ФСС
Вести онлине 31.05.2021
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, гостовао је у јутарњем програму ТВ Прва где се још једном дотакао прелазног рока који црвено-беле очекује на лето. Терзић је поручио навијачима да очекују бољу Звезду него… »
Терзић: Звезда жели Арнаутовића, али има богат уговор, можда за годину-две
Моззарт спорт 31.05.2021
"Коларов има квалитет да буде на руководећој позицији у Црвеној звезди", истиче генерални директор српског шампиона. Александар Драговић је потписао, очекује се да то ускоро учини Александар Коларов, а маштају навијачи Црвене… »
Звезда има кандидата за председника ФСС, али то нисам ја: Терзић има услов - Не може опет неко из Партизана!
Мондо 31.05.2021
"После Толета Караџића и пет година Кокезе, са којим Звезда три година није имала комуникацију, било би превише да опет буде неко из Партизана", поручио је директор Звезде. "После Толета Караџића и пет година Кокезе, са којим… »
Очекујте бољу и јачу звезду него икада - правимо моћан тим: Терзић отворено о Арнаутовићу, Пријовићу и Коларову!
Мондо 31.05.2021
Генерални директор Звезде огласио се о појачањима и тиму који ће Станковић имати за наредну сезону. Генерални директор Звезде огласио се о појачањима и тиму који ће Станковић имати за наредну сезону. Црвена звезда освојила је… »
Звезда прави моћан тим: Терзић говорио о Арнаутовићу, Пријовићу, Коларову, али и Партизану
Вечерње новости 31.05.2021
ФОТО: АП Терзићу се није допало што је разговор у студију почео питањем о инциденту који је Марко Гобељић направио у финалу Купа Србије, па је поручио да постоје много лепше теме у Звезди. "Медији су ти који стално промовишу… »
Вести дана »

Наставља се насиље над Србима на Космету: Недопустив чин упада у домове здравља а циљ је насилна интеграција Срба
Дневник пре 21 минутајош 34 повезане

Европска комисија предложила усвајање 19. пакета санкција против Русије
НИН пре 56 минутајош 26 повезаних