Povezane vesti
Pila sam konjsku dozu lekova! Tara Simov ne prestaje da šokira - otkrila i da li ima novog dečka! (video)
Mondo 31.05.2021
Bivša učesnica Zadruge i bivša devojka Nenada Aleksića Ša otkrila još neke detalje. Bivša učesnica Zadruge i bivša devojka Nenada Aleksića Ša otkrila još neke detalje. Diskvalifikovana učesnica "Zadruge" Tara Simov u lajv uključenju na… »
Tara ide iz Srbije čim se završi rijaliti! Ovo su svi planovi Simove, bez parodna progovorila o novom dečku i ulasku u…
Alo 31.05.2021
"Ne ulazim u Zadrugu 5 ", rekla je ona. Tara Simov, bivša zadrugarka i bivša devojka Nenada Aleksića je istakla na Instagram lajvu da li ima novog dečka, spomenula gde ide kada se završi rijaliti i zašto je toliko spavala u rijalitiju. - Ne… »
Ne može da živi bez nje Ša poslao ljubavnici tajnu poruku, isplivala prepsika Tare i Anje, Simova priznale sve emocije i…
Alo 31.05.2021
Podsetimo Jelena Batos, bivša verenica Nenada Aleksića Ša, uselila se u "Zadrugu", a odmah nakon toga oglasila se Tara Simov, reperova ljubavnica sa kojom je prevario suprugu Ivanu Aleksić. Anja Todorović je izbačena iz Zadruge i odmah se javila… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 11 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 29 minutajoš 42 povezane