Povezane vesti
"Veoma sam zadovoljan popuštanjem mera" Oglasio se Vesić nakon sednice Kriznog štaba, poznato kada odluka stupa na snagu
Srbija danas 31.05.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozdravio je danas odluku Kriznog štaba o dodatnom popuštanju mera i poručio da odluka stupa odmah na snagu. - Veoma sam zadovoljan popuštanjem mera koje je doneo Krizni štab. Ovo je veoma važno za Beograd… »
Zadovoljan sam popuštanjem mera, odluka na snagu stupa odmah!
Alo 31.05.2021
Odluka stupa na snagu odmah! Veoma sam zadovoljan popuštanjem mera koje je doneo Krizni štab. Ovo je veoma važno za Beograd, koji je najbolji u vakcinaciji i nema razloga da građani Beograda budu taoci onih opština i gradova koji nisu uspešni u… »
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 31 minutajoš 30 povezanih

Kamion probio ogradu na auto-putu kod Maradika, normalizovan saobraćaj ka Novom Sadu nakon prekida
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih

Politički zemljotres u srcu Evrope! Novi debakl za Makrona, premijer nakon 27 dana doneo drastičnu odluku: Francuskoj preti nova runda haosa, desnica traži izbore
Blic pre 1 satjoš 43 povezane

Kreće akcija policije na udaru i pešaci Proveravaju se ova dva prekršaja kazne idu i do 10.000 dinara
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih