Повезане вести
Ша бесно претио родитељима због љубавнице: Задругари га жестоко напали - чак и да су те злостављали то се не прича!
Мондо 04.06.2021
Репер Ненад Алекисћ Ша се драо из петих жила, па оплео по родитељима. Репер Ненад Алекисћ Ша се драо из петих жила, па оплео по родитељима. Ненад Алексић Ша побеснео је на родитеље због тога што се мешају у његов однос са… »
Нико ме неће одвојити од таре Ша овим потезом запушио уста родитељима, ово скандалозно понасање је језиво!
Ало 04.06.2021
Сви се мешају мени у живот! Пустите мене! Нико не треба да се оглашава, строго је речено да не смеју, ако ја њих поштујем, кроз цео живот за све - рекао је Ша. Ненад Алексић Ша наставио је да урла током реклама, након што се… »
"Има клипове где шмрче и свр**вају у њу" Ненад дивљао због напада на Тару - оваквог га нисте видели до сад, усудио се чак и…
Ало 04.06.2021
Репер је направио хаос када је чуо шта му све говоре. Ненад Алексић Ша наставио је да урла током реклама, након што се обрушио на родитеље и запретио им да ће се тек обрачунати. - Ненад се стално питаш шта ја радим овде… »
Вести дана »
Спољнотрговинска робна размена Србије 2025. године већа за 7,7 одсто него 2024.
Еуроневс пре 1 сатјош 28 повезаних
Вучић потписао 'Мрдићеве правосудне законе' упркос критикама ЕУ
BBC News пре 48 минутајош 28 повезаних