Povezane vesti
Tramp: Bio sam u pravu, koronavirus je potekao iz laboratorije!
Pravda 05.06.2021
Bivši američki predsednik Donald Trump zahteva od Kine isplatu deset milijardi dolara zbog uloge u pandemiji koronavirusa. On poziva imunologa dr Entonija Faučija (80) da objasni tačno koliko je informacija znao o poslu koji se obavljao u Institutu za… »
„Bio sam u pravu, virus je iz laboratorije“: Tramp od Kine traži 10.000 milijardi dolara odštete
Večernje novosti 04.06.2021
Foto: Tanjug/AP U svojoj izjavi Tramp je ismejao svog naučnog savetnika za pandemiju tvrdeći da je spasio stotine hiljada života odupiranjem Faučijevim smernicama o svemu, od zatvaranja granica, razvoja vakcina i nošenja maski, prenosi „Jutarnji“. -Sad… »
Vesti dana »

Tramp potpisao izvršnu naredbu o novim carinama koje stupaju na snagu sledeće nedelje
RTV pre 24 minutajoš 9 povezanih

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 7 satijoš 13 povezanih

"Ono što Rusija radi je odvratno": Tramp se oglasio posle žestokog napada na Kijev
Kurir pre 6 satijoš 9 povezanih

Leto u punom jeku, ali početak avgusta promenljiv: Danas do 32 stepena, nove padavine već u nedelju
Euronews pre 4 minutajoš 1 povezana

Relativno mirna noć u Beogradu Hitna pomoć na javnim mestima, intervenisala uglavnom zbog pijanaca
Alo pre 29 minutajoš 4 povezane