Povezane vesti
Dodik matirao sarajevo! "Nećete 9. januar? Dobro, može isto kad i Srbija onda"
Alo 05.06.2021
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik podržaće ideju da se Dan Republike Srpske umesto 9. januara obeležava 15. februara, kad i Srbija slavi svoj Dan državnosti. Kažu nam da ne možemo da slavimo Dan republike 9. januara zato što je to… »
Dodik razmontirao sarajevo: Ako vam smeta 9. januar, slavićemo Dan državnosti kad i Srbija
Pravda 05.06.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik podržaće ideju da se Dan Republike Srpske, umesto 9. januara, obeležava 15. februara, kad i Srbija slavi svoj Dan državnosti. On je ukazao da u BiH navode da Srpska ne može slaviti Dan… »
Dodik opet matirao sarajevo: Ako smeta 9. januar, slavićemo Dan republike kad i Srbija
Večernje novosti 05.06.2021
Foto: D. Pozderović Kažu nam da ne možemo da slavimo Dan republike 9. januara zato što je to navodno verski praznik. Taj dan će ostati naša krsna slava i mi ćemo to obeležavati, kaže Dodik. - Meni niko ne može zabraniti da tog dana odem u crkvu… »
Vesti dana »
Još jedna osoba u Nišu zatražila pomoć zbog simptoma trovanja: Iscurela misteriozna tečnost u kanalizaciju
Mondo pre 4 satijoš 46 povezanih
BLOG UŽIVO Beogradski studenti se sutra okupljaju ispred VJT: Večeras skup podrške na Mirijevu, u Lapovu i Gornjem Milanovcu
Nova pre 25 minutajoš 30 povezanih
Da li su mogući i novi predsednički izbori? Direktor CESID-a za "Blic" o ostavci premijera Vučevića i studentskim protestima: Ovo je scenario koj čeka Srbiju (video)
Blic pre 0 minutajoš 41 povezana
Kako je Vučićev šef kabineta Ivica Kojić koordinirao aktivnosti na železnici: „Nazvaću svakoga i ubrzaću sve aktivnosti“
Forbes pre 7 satijoš 11 povezanih
Vučić pomilovao dekanku iz Niša, ona ne zna za šta: „Nikakav postupak se ne vodi protiv mene“
N1 Info pre 48 minutajoš 35 povezanih