Povezane vesti
David Husić obnovio mural mitropolitu amfilohiju: Srećan sam što sam, kao musliman, obnovio mural
Alo 06.06.2021
David Husić (31) umetnik iz Bara danas je ponovo oslikao mural sa likom mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija na zidu kancalarije Prave Crne Gore. Mural je početkom decembra prošle godine na ovom zidu oslikao umetnik Luka Joksimović iz Bijelog… »
Musliman obnovio uništeni mural mitropolitu amfilohiju: Srećan sam što mi je ukazano poverenje!
Kurir 06.06.2021
David Husić (31) umetnik iz Bara danas je ponovo oslikao mural sa likom blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija na zidu kancalarije Prave Crne Gore u Ulici Rista Lekića. Mural je početkom decembra prošle godine na ovom zidu oslikao… »
Vesti dana »
Besent: Iranski rat, ne trgovina, može da odloži Trampovu posetu Kini
Beta pre 36 minutajoš 45 povezanih
Tramp pritiska Kinu, nafta u režimu panike: Barel Brenta preko 106 dolara, centralne banke vagaju sudbinu kamatnih stopa
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih
Partizan objavio da je završio važan posao: "Blindirao" igrača višegodišnjim ugovorom
Nova pre 36 minutajoš 46 povezanih
Javni čas i peticija u Novom Sadu zbog pokušaja oduzimanja prostora Akademije umetnosti
In medija pre 10 minutajoš 10 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 3 satajoš 65 povezanih