Повезане вести
Давид Хусић обновио мурал митрополиту амфилохију: Срећан сам што сам, као муслиман, обновио мурал
Ало 06.06.2021
Давид Хусић (31) уметник из Бара данас је поново осликао мурал са ликом митрополита црногорско-приморског Амфилохија на зиду канцаларије Праве Црне Горе. Мурал је почетком децембра прошле године на овом зиду осликао уметник Лука… »
Муслиман обновио уништени мурал митрополиту амфилохију: Срећан сам што ми је указано поверење!
Курир 06.06.2021
Давид Хусић (31) уметник из Бара данас је поново осликао мурал са ликом блаженопочившег митрополита црногорско-приморског Амфилохија на зиду канцаларије Праве Црне Горе у Улици Риста Лекића. Мурал је почетком децембра прошле… »
Вести дана »
Новосадски средњошколци сутра бојкотују наставу у знак подршке Јаћимовићима и Дијани Хрки
НовиСад.цом пре 2 сатајош 31 повезана
Прве слике са места пада турског авиона Огласило се министарство, ово су најновији детаљи (видео/фото)
Курир пре 1 сатјош 37 повезаних
Радници "Градске чистоће" у Београду уклањају црвену линију коју су студенти исцртали око Генералштаба
Радио 021 пре 59 минутајош 43 повезане
„Лепо је играти против саиграча из репрезентације“: Аврамовић се вратио у великом стилу, па похвалио Звезду!
Хот спорт пре 1 сатјош 90 повезаних
У Загребу нема више „За дом спремни“: Забрањене усташке поруке на концертима и јавним догађајима
Нова пре 1 сатјош 24 повезане