Повезане вести

О Богдану сви помало: Може да освоји прстен, гледа утакмице које се нису одиграле, плеј-оф природно окружење

О Богдану сви помало: Може да освоји прстен, гледа утакмице које се нису одиграле, плеј-оф природно окружење

Моззарт спорт 08.06.2021
„Нама Србима је кошарка увек прва опција, немојте да се зај... са овом игром“, истиче Богдановић. У ишчекивању проглашења Николе Јокића за најкориснијег играча, има Србија у НБА лиги још једног играча којим се поноси. Као што… »
Тренутак генијалност: Николе Јокића одушевио планету! Нашао се у ситуацији "шта ћу САД!?" и у трену изабрао ово решење: Знам…

Тренутак генијалност: Николе Јокића одушевио планету! Нашао се у ситуацији "шта ћу САД!?" и у трену изабрао ово решење: Знам…

Спортал блиц 08.06.2021
и Денвер Нагетси поражени су у Финиксу у првом мечу полуфинала Западне конференције плеј-офа НБА лиге, али - обрни-окрени - Америка прича о српском мајстору! , што је показао одмах на старту утакмице једним генијалним потезом… »
Финиксу припао први меч: Јокићев учинак недовољан за победу!

Финиксу припао први меч: Јокићев учинак недовољан за победу!

Хот спорт 08.06.2021
Финикс Санси били су бољи од Денвера у првом мечу полуфиналне серије 122:105 (28:28, 29:30, 31:21, 34:26). Денвер је играо добро већи део меча и имао благу предност у односу на Финикс. На половини треће четвртине Нагетси су… »
Јокић признао да је Финикс „прочитао“ игру Денвера

Јокић признао да је Финикс „прочитао“ игру Денвера

Нова 08.06.2021
Никола Јокић честитао је Финиксу на сјајној игри у првој утакмици полуфинала Запада у НБА лиги. Кошаркаши Финикса победили су Денвер са 122:105 за 1-0 у полуфиналу Запада, захваљујући „гашењу“ Нагитса пред крај треће деонице, о… »
Чаробно! И Јокић добија лопте које имају очи: Асистенција за шпице, није Никола једини мајстор у Денверу! (видео)

Чаробно! И Јокић добија лопте које имају очи: Асистенција за шпице, није Никола једини мајстор у Денверу! (видео)

Мондо 08.06.2021
Уписали пораз, али поново показивали какви су мајстори. Уписали пораз, али поново показивали какви су мајстори Денвер није успео да отвори победом полуфиналну серију, али неки потези Нагетса ће се упркос томе препричавати… »
Јокић залудео НБА! Магија Србина о којој се прича: Сви су у неверици, Никола може да асистира и самом себи! (видео)

Јокић залудео НБА! Магија Србина о којој се прича: Сви су у неверици, Никола може да асистира и самом себи! (видео)

Мондо 08.06.2021
Прва звезда Денвера показује креативност и интелигенцију! Прва звезда Денвера показује креативност и интелигенцију! Није успео Никола Јокић да поведе Денвер до победе у првом мечу полуфиналне серије против Финикса, али јесте… »
Финикс повео против Денвера, Јокић на скок од дабл-дабла

Финикс повео против Денвера, Јокић на скок од дабл-дабла

Бета 08.06.2021
Кошаркаши Финикса победили су рано јутрос на свом терену екипу Денвера са 122:105, у првој утакмици полуфинала Западне конференције НБА лиге. Санси су губили током већег дела првог полувремена, заостајали су 70:60 почетком треће… »
Финикс зауставио Јокиц́а и разбио Денвер (ВИДЕО)

Финикс зауставио Јокиц́а и разбио Денвер (ВИДЕО)

Вести онлине 08.06.2021
Никола Јокиц́ и Денвер Нагетси доживели су пораз од Финикс Санса резултатом 122:105 у првом мечу полуфинала Западне конференције. Јокиц́ је одиграо један од најлошијих мечева у досадашњем току плеј-офа, па је завршио са 22 поена… »
Он је највећи "мучитељ" Николе Јокића у НБА лиги! Турбо кошарка у Финиксу и велики преокрет - одједном су "угасили светло" и…

Он је највећи "мучитељ" Николе Јокића у НБА лиги! Турбо кошарка у Финиксу и велики преокрет - одједном су "угасили светло" и…

Спортал блиц 08.06.2021
Почело је добро, током треће четвртине Нагетси су у Финиксу водили са “плус 10”, а онда је уследио “прекид филма” и тотални преокрет. Санси су до краја играли као у трансу и надиграли Денвер са 122:105 у првој утакмици… »
Јокић стопиран! Србина зауставио клинац који баш уме с њим: Никола се мучио, Денвер поразом започео полуфинале! (видео)

Јокић стопиран! Србина зауставио клинац који баш уме с њим: Никола се мучио, Денвер поразом започео полуфинале! (видео)

Мондо 08.06.2021
Поново је српски центар био опасан и најбољи у тиму Денвера, али један противнички играч је врло добро "примирио" Јокића на путу ка победи Финикса. Поново је српски центар био опасан и најбољи у тиму Денвера, али један… »
Денвер затворио Букера, јавили се Бриџес и Пол, Јокић на скок од дабл-дабла (видео)

Денвер затворио Букера, јавили се Бриџес и Пол, Јокић на скок од дабл-дабла (видео)

Моззарт спорт 08.06.2021
Рапсодија Санса у другом полувремену за победу у првом мечу полуфинала Западне конференције - 122:105. Неизвесно у четвртфиналу против Портланда, ништа мање узбудљиво на другој страни са Лос Анђелес Лејкерсима. А ако се по… »
И то је могуће: Јокић асистирао сам себи ВИДЕО

И то је могуће: Јокић асистирао сам себи ВИДЕО

Нова 08.06.2021
Никола Јокић одушевио је клупу Денвера необичним потезом већ у уводним минутима меча са Финиксом. При 3:2 за Денвер, Јокић се нашао у необичној ситуацији, када га је изненадило колико је лако прошао поред Криса Пола. Видео је… »
Лопта која има очи: Невероватна асистенција за Јокића ВИДЕО

Лопта која има очи: Невероватна асистенција за Јокића ВИДЕО

Нова 08.06.2021
Факундо Кампацо често разиграва Николу Јокића атрактивним асистенцијама, овај пут је превазишао себе. Аргентинац је у једном тренутку, после дуела са Крисом Полом дошао скоро до обруча, али је знао добро где се налази Никола… »
Може он и овако: Јокић асистирао сам себи (видео)

Може он и овако: Јокић асистирао сам себи (видео)

Вечерње новости 08.06.2021
ФОТО: Принтскрин При вођству 3:2 нашао се Србин у несвакидашњој ситуацији. Лако је прошао поред Криса Пола, а то га је помало затекло. Пожурио је у покушају да шутне, па се на крају ипак одлучио да асистира и то сам себи! Бацио… »
Јокић не може све сам: Финикс зауставио Нагетсе, Денвер водио +10 па "нестао" у Аризони (видео) (фото)

Јокић не може све сам: Финикс зауставио Нагетсе, Денвер водио +10 па "нестао" у Аризони (видео) (фото)

Вечерње новости 08.06.2021
ФОТО: АП/Тањуг Имао је тим из Аризоне у једном тренутку 18 поена предности након чега је било јасно да Нагетси неће направити брејк. Одлично су у тим тренуцима чували Николу Јокића, чији је учинак био нешто лошији него обично… »
Невиђен суноврат Јокића и Денвера, угасили се на +10 ВИДЕО

Невиђен суноврат Јокића и Денвера, угасили се на +10 ВИДЕО

Нова 08.06.2021
Кошаркаши Финикса победили су Денвер са 122:105 за 1-0 у полуфиналу Запада, захваљујући "гашењу" Нагитса пред крај треће деонице. Денвер је диктирао темпо на гостовању све до средине треће деонице, када је тим практично нестао… »

Вести дана »