Povezane vesti
Strepim šta će biti kad prestane dejstvo lekova koje su mu dali: Darko Mladić zabrinut za zdravstveno stanje oca nakon presude…
Kurir 09.06.2021
Ratko se dobro oseća, ali strepim od onoga što dolazi u narednim danima, kaže sin nekadašnjeg generala Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, dan posle izricanja drugostepene presude njegovom ocu. Mladić je prema rečima njegovog sina spreman da izdrži… »
Nisam ja bitan, već opstanak Republike Srpske: Darko Mladić otkrio šta je general rekao posle presude
Večernje novosti 08.06.2021
Foto: EPA - Zna Ratko šta narod misli o njemu. Poručuje da se čuva Republika Srpska i da nije on bitan, već opstanak Republike Srpske - istakao je Darko. Istakao je da je da je general posebno zahvalan predsjedniku Sudijskog vijeća koji je imao izdvojeno… »
Vesti dana »

"Ne znam šta bibi priča, ta deca izgledaju gladno": Tramp udario na Netanjahua zbog Gaze: Izrael ima veliku odgovornost, Amerika će da preuzme važniju ulogu
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 7 minutajoš 26 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 54 povezane