Povezane vesti
Princ Hari pobesneo, krenuo u "rat": Evo ko je sada na meti kraljevske porodice, zbog Elizabete preti tužbama
Večernje novosti 09.06.2021
Foto: EPA/ilustracija Ona i princ Hari (36) dali su joj ime Lilibet "Lili" Dajana Mauntbaten-Vindzor po njenoj baki i prabaki. Par tvrdi da je kraljica Elizabeta bila prva osoba koju su nazvali nakon rođenja ćerke i da je ona dala svoj blagoslov da je… »
Kraljevska porodica: Hari i Megan nisu pitali kraljicu mogu li da koriste ime Lilibet
BBC News 09.06.2021
Britanski mediji su prethodno preneli da je princ Hari razgovarao sa kraljicom o tome da ćerku krsti njenim nadimkom. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu konsultovali kraljicu u vezi s tim mogu li ćerku da krste Lilibet, kaže za BBC izvor iz… »
Kraljica upoznala bebu Lilibet: Megan i Hari pokazali Elizabeti 11. praunuče
Večernje novosti 09.06.2021
Foto: EPA Vojvoda (36) i vojvotkinja od Saseksa (39) dobili su ćerkicu Lilibet Lili Dajanu u petak 4. juna u 11.40 u bolnici u Kaliforniji. Kako se Lilibet pridružila bratu Arčiju, koji je nedavno napunio dve godine, par se sada priprema za porodični… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljiviji za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Novi magazin pre 24 minutajoš 7 povezanih

Vreme sutra: Oblačno sa kišom, popodne razvedravanje, temperatura do 17 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima: „Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo“
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Blagojević pred TSC: "Ja lično imam poseban motiv, odajem im priznanje zbog jedne stvari"
Telegraf pre 29 minutajoš 23 povezane