Повезане вести
Ја сам удовица, јавите ми се: Два дана пре него што је избола мужа ножем осумњичена послала страшну поруку (фото)
Вечерње новости 09.06.2021
Фото: Фејсбук/Принтскрин Она је осумњичена да је на супруга насрнула ножем и нанела му телесне повреде, а несрећник је добио и ударац у главу. Ивица је возилом Хитне помоћи пребачен у Универзитетски Клинички центар где му је… »
"Погин'о ми бивши муж, јавите се" Комшије Ивице из Крагујевца којег је избола жена тврде да га је често тукла, два дана пре…
Блиц 09.06.2021
Јулијана Рашитовић (51) из Крагујевца ухапшена је под сумњом да је извршила кривично дело породичног насиља. Жртва је био њен бивши муж Ивица Рашитовић (47), а насиље се догодило у Брђанској улици, саопштено је из Полицијске… »
Вести дана »

Протест и шетња запослених у култури у Београду: "Просечна зарада 76.000, а за државу смо невидљиви"
Н1 Инфо пре 5 сатијош 15 повезаних

Три особе погинуле у несрећи код Сремске Митровице, ухапшен возач аутобуса
ИндексОнлине пре 21 минутајош 138 повезаних

Колико је Пикси "узео" за одлазак с клупе Србије? Многи су се изненадили овим потезом селектора
Мондо пре 2 сатајош 48 повезаних

Болтон се изјаснио да није крив: Бивши саветник за националну безбедност САД негирао да је нелегално делио поверљиве информације
Вечерње новости пре 1 сатјош 29 повезаних