Povezane vesti

Francuz dobio četiri meseca zatvora zbog šamara Makronu

Politika pre 3 dana
PARIZ – Sud u Francuskoj osudio je danas 28-godišnjeg Demijena Tarela koji je u utorak ošamario predsednika Emanuela Makrona na četiri meseca zatvora, javila je televizija BFM. Tarel je prethodno priznao da je udario Makrona, ali je istražnim… »

Čovjek koji je ošamario Macrona osuđen na četiri mjeseca zatvora

Al Jazeera pre 3 dana
Damienu Tarelu je izrečena kazna od 18 mjeseci, od čega je 14 uslovno. Damien Tarel, koji je na saslušanju priznao da je prije dva dana ošamario francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, osuđen je na 18 mjeseci zatvora, od čega je 14 uslovno… »

Francuz koji je ošamario Makrona dobio četiri meseca zatvora

Radio 021 pre 3 dana
Francuz Damijen Tarel (28), koji je ošamario francuskog predsednika Emanuela Makrona osuđen je danas na četiri meseca zatvora. Tarelu, koji je za sebe rekao da je desničarski "patriota", takođe je zabranjeno da radi u javnom sektoru i pet godina ne… »

Francuz koji je ošamario Emanuela Makrona dobio četiri meseca zatvora

Novi magazin pre 3 dana
Francuz Damijen Tarel (28), koji je ošamario francuskog predsednika Emanuela Makrona osudjen je danas na četiri meseca zatvora. Tarelu, koji je za sebe rekao da je desničarski "patriota", takodje je zabranjeno da radi u javnom sektoru i pet godina ne… »

Ošamario Emanuela Makrona – dobio četiri meseca zatvora

N1 Info pre 3 dana
Francuz Damijen Tarel (28), koji je ošamario francuskog predsednika Emanuela Makrona osuđen je na četiri meseca zatvora. Tarelu, koji je za sebe rekao da je desničarski „patriota“, takođe je zabranjeno da radi u javnom sektoru i pet godina ne sme… »

Francuz osuđen na zatvorsku kaznu zbog šamaranja Makrona

B92 pre 3 dana
Pariz -- Sud u Francuskoj osudio je danas 28-godišnjeg Demijena Tarela, koji je u utorak ošamario predsednika Emanuela Makrona na četiri meseca zatvora. Tarel je prethodno priznao da je udario Makrona, ali je istražnim organima rekao da to nije uradio… »

Četiri mjeseca zatvora čovjeku koji je ošamario Macrona

Slobodna Evropa pre 3 dana
Francuski sud u četvrtak je odredio da čovjek koji je ošamario predsjednika te zemlje Emmanuela Macrona odsluži kaznu zatvora od četiri mjeseca, javlja Reuters. Damien Tarel rekao je sudu da je napad bio impulsivan, ali je tužilac naveo da je to… »

Francuska i šamar Makronu: Napadač osuđen na četiri meseca zatvora

BBC News pre 3 dana
Policija je prilikom pretresa u kući jednog od napadača pronašla oružje. Damijen Tarel, čovek koji je ošamario francuskog predsednika Emanuela Makrona, osuđen je na četiri meseca zatvora. On je na današnjem suđenju kazao da je reagovo… »

Tužilaštvo traži 18 meseci zatvora za čoveka koji je ošamario Makrona

Radio 021 pre 3 dana
Francusko tužilaštvo zatražilo je danas 18 meseci zatvora za Damijena T, koji je na saslušanju priznao da je pre dva dana ošamario francuskog predsednika Emanuela Makrona. Šamar je "potpuno nedopustiv i čin namernog nasilja", izjavio je predstavnik… »

Četiri meseca zatvora: Sud kaznio Francuza koji je ošamario Makrona

Blic pre 3 dana
Sud u Francuskoj osudio je danas 28-godišnjeg Demijena Tarela koji je u utorak ošamario predsednika Emanuela Makrona na četiri meseca zatvora, javila je televizija BFM. Tarel je prethodno priznao da je udario Makrona, ali je istražnim organima rekao… »

Francuz dobio četiri meseca zatvora za šamar Makronu

Dnevnik pre 3 dana
PARIZ: Sud u Francuskoj osudio je danas 28-godišnjeg Demijena Tarela koji je u utorak ošamario predsednika Emanuela Makrona na četiri meseca zatvora, javila je televizija BFM. Tarel je prethodno priznao da je udario Makrona, ali je istražnim organima… »

Francuz koji je ošamario Makrona osuđen na četiri meseca zatvora

RTS pre 3 dana
Sud u Francuskoj osudio je 28-godišnjeg Demijena Tarela koji je u utorak ošamario predsednika Emanuela Makrona na četiri meseca zatvora, javljaju francuski mediji. Tarel je prethodno priznao da je udario Makrona, ali je istražnim organima rekao da to… »

Ošamario Makrona, SAD ga čeka robija: Osuđen mladić (28) koji je šokirao ceo svet i udario francuskog predsednika!

Mondo pre 3 dana
Ekspresna odluka sudija nakon incidenta koji se odigrao 8. juna kada je snimljen napad na predsednika Francuske Emanuela Makrona. Ekspresna odluka sudija nakon incidenta koji se odigrao 8. juna kada je snimljen napad na predsednika Francuske Emanuela… »

Osuđen francuz koji je ošamario Makrona: Evo koliku zatvorsku kaznu je dobio Tarel

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: Instagram/Printscreen Tarel je prethodno priznao da je udario Makrona, ali je istražnim organima rekao da to nije uradio sa predumišljajem, prenosi Rojters. Tužilaštvo je zatražilo da se Tarelu izrekne kazna od 18 meseci, a sudije su odlučile… »

Napadač na Makrona će provesti četiri meseca u zatvoru

Nova pre 4 dana
Demien T. (28), momak koji je pre nekoliko dana ošamario francuskog predsednika Emanuela Makrona, priznao je krivicu za napad i najverovatnije će četiri meseca u zatvoru, od 18 meseci ukupne kazne. Muškarac identifikovan kao Demien T. optužen je za… »

Vesti dana »