Povezane vesti
Jovanović Ćuta: Nisam Vučićev čovek, napadaju me zbog osnivanja pokreta
Beta 11.06.2021
Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta demantovao je danas navode da je učestvovao u osnivanju Srpske napredne stranke (SNS) i da je "Vučićev čovek", koji se nekoliko dana šire u medijima i na društvenim mrežama. "Nikakve dodirne tačke nemam sa… »
Jovanović: Napadaju me i vlast i opozicija jer sam najavio osnivanje pokreta
N1 Info 11.06.2021
Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta jedan je od najčešće pominjanih ljudi poslednjih dana, što u medijima, što na društvenim mrežama, a uz njegovo ime vezuju se epiteti poput "Vučićev čovek", "novi Beli Preletačević", ali se pojavljuju i tvrdnje… »
Ćuta: Nisam Vučićev, napadaju me zbog osnivanja pokreta
Nova 11.06.2021
Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta demantovao je danas navode da je učestvovao u osnivanju Srpske napredne stranke (SNS) i da je "Vučićev čovek", koji se nekoliko dana šre u medijima i na društvenim mrežama. „Nikakve dodirne tačke nemam sa bilo… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih

Srbija centar podnosi krivične prijave protiv Marka Krička zbog zlostavljanja i polnog uznemiravanja
Glas Šumadije pre 4 satijoš 36 povezanih

"Povlačenja iz Donbasa neće biti": Zelenski odbio Putinov i Trampov plan
Blic pre 1 satjoš 100 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane