Povezane vesti
Marina Tucaković otkrila nepoznate detalje iz prošlosti, pa priznala zašto je prekinula saradnju sa Džejom: "Dala sam mu put…
Blic 11.06.2021
Autorka brojnih hitova Marina Tucaković koja se već nekoliko godina bori s karcinomom dojke ne gubi vedar duh, a sada je otvoreno govorila o svom odrastanju, karijeri, saradnji sa zvezdama ali i bolesti. Na pitanje kako je odgovorila je da se bori. "Za… »
"Poludeo je u opasnim godinama": Marina Tucaković otkrila kako je počela saradnja sa DŽejom i kako se sve prekinulo!
Večernje novosti 11.06.2021
Foto: Printskrin Iako se zbog bolesti i zdravstvenog stanja reko pojavljuje u javnosti, ona je juče napravila presedan i došla na promociju nove pesme Suzane Jovanović, a sada i gostovala u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" gde je otvoreno govorila o… »
Vesti dana »
Težak udes kod Preljine: Automobil smrskan, dvanaestogodišnjak usled teških povreda završio na intenzivnoj nezi
Morava info pre 55 minutajoš 42 povezane
Saša Ilić bolji debi pred grobarima nije mogao da ima! Pogledajte kako je Parni valjak pregazio Luksemburžane u Humskoj ulici! video
Kurir pre 25 minutajoš 82 povezane
Predsednik parlamenta i glavni pregovarač Teherana: Strategija SAD da oslabi Iran kontrolom moreuza propala
Euronews pre 15 minutajoš 31 povezana
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 3 satajoš 59 povezanih