Povezane vesti
Marina Tucaković otkrila nepoznate detalje iz prošlosti, pa priznala zašto je prekinula saradnju sa Džejom: "Dala sam mu…
Blic 11.06.2021
Autorka brojnih hitova Marina Tucaković koja se već nekoliko godina bori s karcinomom dojke ne gubi vedar duh, a sada je otvoreno govorila o svom odrastanju, karijeri, saradnji sa zvezdama ali i bolesti. Na pitanje kako je odgovorila je da se bori. "Za… »
"Poludeo je u opasnim godinama": Marina Tucaković otkrila kako je počela saradnja sa DŽejom i kako se sve prekinulo!
Večernje novosti 11.06.2021
Foto: Printskrin Iako se zbog bolesti i zdravstvenog stanja reko pojavljuje u javnosti, ona je juče napravila presedan i došla na promociju nove pesme Suzane Jovanović, a sada i gostovala u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" gde je otvoreno govorila… »
Vesti dana »
BLOG Haos na blokadi u Beogradu na vodi: Batinaši napali građane, među njima bili i funkcioneri SNS-a, aktivisti i opozicija dežuraće u kampu kod Savskog mosta
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Dačić: Uhapšena osoba koja je osumnjičena da je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 53 povezane
Sve o primirju na bliskom istoku: Ako Hezbolah prekrši dogovor Izrael će žestoko napasti
Kurir pre 53 minutajoš 60 povezanih
Istorijska dominacija Crvene zvezde u Ligi šampiona, 5:1! Štutgart razbijen na Marakani, pobeda za sva vremena!
Mondo pre 1 satjoš 54 povezane