Povezane vesti
Fata orlović dobila žestok odgovor: Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da…
Pravda 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Fata orlović dobila žestok odgovor Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da se…
Alo 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Vesti dana »

Miodrag Jovanović odgovara za Danas zašto ProGlas nije na okruglom stolu u NPS-u
Danas pre 45 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: obilni pljuskovi, grmljavina i hladni front sa padom temperature 16. i 17. jula
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana

Stečaj u „Jovanjici“: Sud objavio rešenje o otvaranju postupka, dan kasnije skinuta blokada računa
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Srbija pobedila Rumuniju i izborila drugo mesto u grupi na SP u vaterpolu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih

Vasilije Micić: Bio sam impresioniran projektom koji Hapoel gradi
Danas pre 14 minutajoš 26 povezanih