Povezane vesti
Fata orlović dobila žestok odgovor: Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da…
Pravda 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Fata orlović dobila žestok odgovor Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da se…
Alo 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Vesti dana »
Fon Der Lajen: Solidarnost sa Trampom, političkom nasilju nema mesta u demokratijama
Danas pre 20 minutajoš 95 povezanih
Horor! Pogledajte kako danas izgleda stadion u Černobilju: Od čudesnog sportskog kompleksa ostale su jezive ruševine (foto)
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Tramp evakuisan tokom večere sa dopisnicima Bele kuće – čuli se pucnji, pogođen tajni agent
RTS pre 1 satjoš 83 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih