Povezane vesti
Fata orlović dobila žestok odgovor: Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da…
Pravda 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Fata orlović dobila žestok odgovor Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da se…
Alo 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Vesti dana »

Sijarto: MOL će povećati isporuke Srbiji nakon američkih sankcija NIS-u
Nedeljnik pre 27 minutajoš 29 povezanih

Ima mrtvih! Prvi snimci zemljotresa na Filipinima! Počela hitna evakuacija! Stiže cunami! Sve se ljulja i ruši, ljudi vrište i beže na ulice! (foto/video)
Kurir pre 32 minutajoš 30 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael započeo povlačenje iz Gaze: Artiljerija i avioni obezbeđuju linije razdvajanja
Euronews pre 2 minutajoš 18 povezanih