Povezane vesti
Fata orlović dobila žestok odgovor: Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da…
Pravda 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Fata orlović dobila žestok odgovor Srpkinja kojoj su sagradili džamiju na dedovini jasno poručila - Nikada nismo tražili da se…
Alo 12.06.2021
Nataša Đerić Stojanović komentarisala je na Fejsbuku rušenje crkve u Konjević Polju. - Na mojoj dedovini je bespravno sagrađena džamija u Federaciji. U zaseoku Đerići, mesna zajednica Stupari, opština Kladanj u Federaciji Bosne i Hercegovine. Mi nikada… »
Vesti dana »

Varate se ako mislite da dezodorans, baterije i upaljači izazivaju požare u automobilu! Nešto drugo je uzrok, stručnjak objasnio i zbog čega
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

FON: Dojava o eksplozivu, u ponedeljak niko ne sme da boravi na fakultetu
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Oružje nije moje! Oglasio se predsednik Srpske demokratije Arsenijević: Ovo je nameštaljka za proterivanje
Blic pre 7 satijoš 1 povezana