Повезане вести
Полиција ми је дошла због Мишела, потписао сам пријаву! Кристијан најавио хаос после тужбе, па истакао да ће криминалом ићи до…
Ало 12.06.2021
" Од првог дана сам Чорбу, Кристијана и Драгану гледао као своје. Мислим да смо доста времена провели заједно, провели време у пабу. Не знам који је разлог био да дође до такве ситуације, пљување мене у фацу", запитао се Мишел… »
Ша не престаје да се свађа цео дан Бивша вереница успела да га завади са Ђедовићем, општи хаос у кући, нико никога не слуша…
Ало 12.06.2021
"То што причате је таква будалаштина! Ја не знам шта је са овим идиотима! Друже, да ти опсујем Османа, да ли би исто причао о мени"? Упитао је Ђедовић. Ријалити учесници бирају по три особе које су их највише разочарале до сада… »
Вести дана »

Ђурић: Упад у КБЦ у Косовској Митровици кршење свих споразума, међународна заједница да реагује
Телеграф пре 34 минутајош 35 повезаних

Одборници Скупштине Београда усвојили предложене планове регулације за више општина
Нова економија пре 30 минутајош 40 повезаних

Стиже 19. пакет санкција: ЕУ пооштрава мере против Русије, на мети нафта, крипто и дронови
Недељник пре 1 сатјош 27 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији са најавом тропских ноћи и променљивог времена од среде
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане