Povezane vesti
"Prodala sam kola da bih marini Tucaković dala pare, bilo mi je žao": Folk pevačica otkrila detalje o kojima nikad dosad nije…
Blic 14.06.2021
Marina Tucaković autor je mnogih hitova na ovim prostorima, a folk pevačica Goga Sekulić otkrila je detalj iz saradnje sa njom o kom dosad nije pričala. - Za album "Gaćice" morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam… »
Digla kredit zbog "gaćica": Goga Sekulić morala da proda automobil da bi platila dugove za album
Večernje novosti 13.06.2021
Foto ATA Images - Za album "Gaćice" morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam imala i kredit za stan - kaže pevačica i dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle. - Svi kažu da mi novac… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 28 povezanih
Povećana tražnja za evrom podiže kurs u Srbiji, menjači ograničeni propisima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 11 povezanih
Zaraženo više od 400 mališana, čak 14 žarišta u Beogradu: Kako da prepoznate dečje gliste i kako se leče
Nova pre 7 satijoš 3 povezane
NBS: NEMA NESTAŠICE EVRA, KAZNE ZA SVE KOJI DIŽU KURS I ZLOUPOTREBLJAVAJU SITUACIJU
Ozon pre 3 satajoš 28 povezanih