Повезане вести

Шта најбоље чисти јетру? Доктор Воја Перишић открио у чему је спас - поправља и расположење (видео)

Шта најбоље чисти јетру? Доктор Воја Перишић открио у чему је спас - поправља и расположење (видео)

Вечерње новости 14.06.2021
Фото: Принтскрин ТВ Прва Сурутка садржи протеине и липиде, отклања масти које су први "корак" ка пропасти највеће жлезде у нашем организму. Али, није свака једнако здрава! - У сурутки се налазе корисни неказеински протеини… »
Доктор Перишић објаснио: Није свака сурутка једнако здрава! Ево која најбоље чисти крв и јетру и колико дневно треба да се…

Доктор Перишић објаснио: Није свака сурутка једнако здрава! Ево која најбоље чисти крв и јетру и колико дневно треба да се…

Ало 14.06.2021
Садржи протеине и липиде, отклања масти које су први "корак" ка пропасти највеће жлезде у нашем организму. Гастроентеролог проф. др Војислав Перишић причао је у Јутарњем програму Прве о исхрани која опоравља јетру оштећену… »
Ево како сам очистио јетру, а раније сам пио: Гастроентеролог објаснио и који лекови је оштећују чак и код деце!

Ево како сам очистио јетру, а раније сам пио: Гастроентеролог објаснио и који лекови је оштећују чак и код деце!

Мондо 14.06.2021
Професор доктор Војислав Перишић о пићу, лековима и проблемима с јетром. Посебно упозорио све који имају притисак! Професор доктор Војислав Перишић о пићу, лековима и проблемима с јетром. Посебно упозорио све који имају притисак… »

Вести дана »