Povezane vesti
Haos ne prestaje! Đedović više ne može da ćuti, zapretio Maji da će joj uraditi nešto zbog čega će doživeti nervni slom…
Alo 16.06.2021
Skandal koji je trajao tokom noći nastavio se i ujutru. Marko Đedović i Filip Car nisu više mogli da podnesu Maju Marinković i njene svakodnevne svađe sa Markom Janjuševićem, pa si joj očitali lekciju kao nikad do sada. - Celu emisiju me vređa… »
Smećarke me bude i uništavaju stvari! Caru prekipelo zbog Majine i Janjuševe nove svađe, častio ih uvredama kao nikad do sad…
Alo 16.06.2021
Nije mogao više da ćuti. Maja Marinković i Marko Janjušević nisu još ni oči otvorili, a već su započeli novu dramu. Oni su se opet žestoku posvađali, što je izludelo Filipa Cara zbog čega je žestoku izvređao Marinkovićevu. Ona se branila i prebacivala… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 4 satijoš 2 povezane