Povezane vesti
Novi izazov! Zadrugarima neće biti dobro, evo šta treba da urade, otmičari traže samo jednu stvar
Alo 16.06.2021
"Otkrijete koji ključ odgovara katancu i otključate lutku. Pozdrav, vaši ''otmičari'' , glasilo je pismo. U Belu kuću stiglo je novo pismo, a Kenan Tahirović je pročitao sadržaj istog. Printscreen - Zadrugari, na vama je da oslobodite lutke. Neophodno je… »
Kakav dan je pred zadrugarima! U Belu kuću hitno stiglo pismo Velikog sefa, a za njim i otmičari (foto)
Alo 16.06.2021
Dva zadrugare koji traže imaju zadatak da pronađu sve zadrugare iz suprotne grupe. Svaki zadrugar kojeg pronađete mora da se uhvati sa vama za ruke i tako da tražite ostale zadrugare. Tim koji prvi pronađe zadrugare iz suprotnog tima je pobedio. Veliki… »
Vesti dana »
Oduzeli mu vozačku u Bosni, pa drugu kupio u Novom Pazaru za 650 evra: Srbin „pao“ na ulasku u Crnu Goru zbog lažnih isprava (foto)
Sandžak haber pre 38 minutajoš 36 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Uvodi se oznaka za domaće proizvode „100 odsto iz Srbije“ i ograničava uvoz mleka
Nova ekonomija pre 1 satjoš 27 povezanih
Perica se vratio iz inostranstva posle deceniju i po! Vučić: Tužan sam, moramo put da sredimo
Blic pre 18 minutajoš 26 povezanih
Snežana Đurišić pevala "Vidovdan" usred Zagreba, a sad progovorila o krivičnim prijavama: "Žao mi je, to je moje"
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih