Povezane vesti
Ostala bih sa njim da nije prenizak! Ne mogu da izdržavam decu sa 80.000 dolara mesečno, pokradena sam i iskorišćena
Mondo 16.06.2021
Vrhovni sud u Menhetnu ponovo je otvorio slučaj koji su mediji nazvali "najgorim razvodom u Njujorku". Nezadovoljna prvobitnim dogovorom, Libi traži bolji sporazum od bivšeg supruga Dejvida Mugrabija, tvrdeći da je dovedena do "finansijskog brodoloma"… »
Ona tvrdi da je bivši muž „pokrao“ i iskoristio! Ne mogu da preživim sa 80.000 dolara mesečno, koliko mi daje! Ostala bi sa…
Alo 16.06.2021
"Moj suprug je bio fin i divan čovek, ali bio je prenizak za mene. Niski muškarci imaju Napoleonov kompleks. Nisu zadovoljni svojom visinom, pa to moraju da nadoknade na druge načine", rekla je i dodala da se nada da će sledeći put upoznati nekog višeg… »
Vesti dana »
Hegset: Odnosi SAD i Kine bolji nego ranije, ali oprez zbog brzog uspona kineske vojske
RTV pre 47 minutajoš 10 povezanih
Danas toplo i uglavnom sunčano, temperatuta do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 32 minutajoš 10 povezanih
Otkriveno šta je Đoković rekao Fonseki na mreži, gest koji će posebno ceniti jedna grupa ljudi
Nova pre 32 minutajoš 14 povezanih
Danas su Duhovske zadušnice! Svi iznose hranu na groblje, a niko ne zna da ovo nikako ne smete da odbijete!
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih