Povezane vesti
Ostala bih sa njim da nije prenizak! Ne mogu da izdržavam decu sa 80.000 dolara mesečno, pokradena sam i iskorišćena
Mondo 16.06.2021
Vrhovni sud u Menhetnu ponovo je otvorio slučaj koji su mediji nazvali "najgorim razvodom u Njujorku". Nezadovoljna prvobitnim dogovorom, Libi traži bolji sporazum od bivšeg supruga Dejvida Mugrabija, tvrdeći da je dovedena do "finansijskog brodoloma"… »
Ona tvrdi da je bivši muž „pokrao“ i iskoristio! Ne mogu da preživim sa 80.000 dolara mesečno, koliko mi daje! Ostala bi sa…
Alo 16.06.2021
"Moj suprug je bio fin i divan čovek, ali bio je prenizak za mene. Niski muškarci imaju Napoleonov kompleks. Nisu zadovoljni svojom visinom, pa to moraju da nadoknade na druge načine", rekla je i dodala da se nada da će sledeći put upoznati nekog višeg… »
Vesti dana »

Demonstranti zapalili prostorije SNS-a u Valjevu i demolirali ulaz u Gradsku upravu, incidenti u više gradova
RTS pre 5 minutajoš 26 povezanih

Aksios: Tramp želi sastanak sa Putinom i Zelenskim već 22. avgusta
Politika pre 1 satjoš 22 povezane

Melanija poslala pismo Putinu! Donald mu je predao, otkriveno šta mu je poručila! Ceo svet zna da gaji netrepeljivost! (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 104 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane