Повезане вести
Цела бивша југа га зна као Жељка бебека: Ово није певачево право име, ево шта му пише у личној карти!
Вечерње новости 18.06.2021
Фото А. Стевановић Живковић - Ја сам уствари Желимир, али ме никад нико не зове тако. То стоји у документима и кад прочитају људи то у документима, онда кажу “Ја мислио ти Жељко”. Кад смо сарађивали овде у студију, па кад бисмо… »
Нисте могли ни да претпоставите! Сви га знамо као Жељка Бебека, али то заправо није његово право име!
Ало 18.06.2021
Овај детаљ је мало ко знао. Певач Жељко Бебек, некадашњи члан групе " Бијело дугме", недавно је открио неке занимљивости о себи, а између осталог, признао је и да Жељко није његово право име. -Ја сам у ствари Желимир, али… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана