Povezane vesti
Podgorica ne da samohranog oca Policija Boška na silu izvela iz kuće, dok su deca vrištala za njim! Nakon uznemirujućeg…
Alo 19.06.2021
Građani su najavili i nova okupljanja, sve dok se Bošković ne pusti na slobodu i vrate mu se deca. Veliki broj građana Podgorice okupio se zbog slučaja samohranog oca Tomaša Boškovića koji je juče u Podgorici uhapšen zbog izdržavanja zatvorske… »
Podgoričani na nogama zbog razdvajanja oca od dece: Na protestu ispred crnogorske Skupštine traže slobodu za Tomaša…
Večernje novosti 18.06.2021
Foto: Facebook/Instagram Protest je počeo oko 17 sati najpre ispred upravne zgrade Glavnog grada, a kasnije ispred Skupštine Crne Gore gde su okupljeni zatražili da im se neko obrati. Podsećamo, društvenim mrežama kruži uznemirijući snimak… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
(Mapa) tačna satnica kada zahlađenje stiže u Srbiju: Oblaci koji donose kišu i sneg dolaze iz 3 zemlje, a evo u koliko sati temperatura pada
Blic pre 39 minutajoš 24 povezane
Spisak banja u kojima penzioneri mogu besplatno da se leče: Prijava traje do 27. januara, a ovo su uslovi
Mondo pre 44 minutajoš 19 povezanih
Novak će mi biti tener, ako se ne povučem pre njega: Deset godina mlađi Nemac već dogovorio saradnju sa Đokovićem!? (video)
Hot sport pre 51 minutajoš 12 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Insajder pre 2 satajoš 10 povezanih