Povezane vesti
Hrvatski istoričar Goran Šarić: Niko nije kriv, dok se ne dokaže da je Srbin!
Pravda 19.06.2021
Mišljenje koje se razlikuje od većinskog uglavnom će naići na osudu. Hrvatski istoričar i katolički teolog iz Rijeke Goran Šarić poznat je kao neko ko otvoreno iznosi svoje mišljenje, iako često njegovi stavovi nailaze na brojne napade u njegovoj rodnoj… »
Hrvatski istoričar goran Šarić: Srbe za genocid optužuju oni koji su ga izvršili nad stotinama miliona Indijanaca
Večernje novosti 19.06.2021
Foto: Printskrin Podkast inkubator - Napisao sam tekst „Zapad osudio Mladića, a ko će osuditi Zapad?“ u kojem sam striktno pazio da ne negiram ni presudu, ni zločine, već sam se pitao kako je moguće da Hag osuđuje gotovo samo Srbe i odakle Zapadu moralno… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

Završen sastanak trampovog izaslanika sa Putinom, trajao 3 sata! Ruska državna agencija ni ne pominje ultimatum koji je američki predsednik dao Rusiji (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 22 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 24 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 1 satjoš 101 povezana

"Zakleo sam se da ću...": Nova poruka Dodika nakon odluke o oduzimanju mandata
Mondo pre 8 minutajoš 18 povezanih