Povezane vesti

Krivokapić izdao narod i crkvu, čast i bruka žive dovijeka!

Krivokapić izdao narod i crkvu, čast i bruka žive dovijeka!

Alo 19.06.2021
Božo Milonjić smenjen je sa mesta generalnog sekretara vlade Crne Gore. Tako su najave da Milonjić neće više sarađivati sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, nakon što je ovaj nedavno odbio da potpiše Temeljni ugovor sa SPC u Beogradu, potvrđene… »
Doslednost i obećanje narodu u crnoj gori skupo koštaju: Milonjić brutalno iskreno o razlozima zbog kojih je smenjen

Doslednost i obećanje narodu u crnoj gori skupo koštaju: Milonjić brutalno iskreno o razlozima zbog kojih je smenjen

Srbija danas 19.06.2021
Božo Milonjić smenjen je sa mesta generalnog sekretara vlade Crne Gore, o čemu je javnost obaveštena 14. juna. Tako su najave da Milonjić neće više sarađivati sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, nakon što je ovaj nedavno odbio da potpiše… »
Nova bruka zdravka krivokapića: Božo Milonjić otkrio zbog čega je smenjen - Biće mi drago što ću ostati na strani naroda

Nova bruka zdravka krivokapića: Božo Milonjić otkrio zbog čega je smenjen - Biće mi drago što ću ostati na strani naroda

Večernje novosti 19.06.2021
Foto: Mitropolija crnogorsko-primorska Tako su najave da Milonjić neće više sarađivati sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, nakon što je ovaj nedavno odbio da potpiše Temeljni ugovor sa SPC u Beogradu, potvrđene. Milonjić ističe da je obećao da… »
"Biće mi drago što ostajem na strani naroda" Krivokapić se ponovo obrukao, Milonjić otkrio zašto je smenjen!

"Biće mi drago što ostajem na strani naroda" Krivokapić se ponovo obrukao, Milonjić otkrio zašto je smenjen!

Alo 19.06.2021
Božo Milonjić smenjen je sa mesta generalnog sekretara vlade Crne Gore, o čemu je javnost obaveštena 14. juna. Tako su najave da Milonjić neće više sarađivati sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, nakon što je ovaj nedavno odbio da potpiše… »

Vesti dana »