Povezane vesti
Emotivni oproštaj sestre preminulog Lazara (18): Raj nije mogao da čeka na tebe...
Blic 20.06.2021
Od Lazara Kujundžić (18), mladića koji je nestao u petak na Banjici, a čije je beživotno telo juče pronađeno, na društvenoj mreži se emotivnom porukom oprostila njegova sestra. "Bato moj, živote moj... Videćemo se opet jednog dana. "Heaven couldnt wait… »
Bato moj, živote moj: Sestra mladića (18) sa Banjice čije je telo pronađeno juče potresnim stihom se oprostila od brata (foto)…
Večernje novosti 20.06.2021
Foto: Instagram - Bato moj, živote moj...Videćemo se opet jednog dana. "Heaven couldnt wait for you" (raj nije mogao da čeka na tebe) - napisala je njegova sestra i na još jednom se oprostila od brata ovim stihom. Foto: Instagram… »
Vesti dana »
Danas izricanje presude Tačiju i ostalim vođama OVK za ratne zločine
B92 pre 10 minutajoš 9 povezanih
Vraća se skoro letnjih 30 stepeni: U Nišu danas sunčano i 28°C, evo kakvo nas vreme čeka do vikenda
Glas juga pre 24 minutajoš 14 povezanih
Ponoš i studenti u klinču oko podrške na izborima Lider pokreta "Srce" odbacio mogućnost povlačenja liste, stigao mu hladan tuš
Blic pre 5 minutajoš 11 povezanih
Poljska gradi utvrđenje na granici s Ukrajinom; Zelenski: U ovom ratu ne može biti pobednika
RTS pre 25 minutajoš 2 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, nekoliko eksplozija odjeknulo na iranskom ostrvu Kešm
Euronews pre 44 minutajoš 4 povezane