Povezane vesti
Šešelj razotkriva puteve droge na Balkanu: Šta se krije ize procesa Darku Šariću i koja je uloga američke dea? (video)
Večernje novosti 22.06.2021
Foto: Printskrin TV Prva - Ja mislim da je Šarićev proces jedan od najskandaloznijih procesa u poslednjih 20 godina. Zašto se sudi Šariću? Navodno zbog trgovine drogom i zbog pranja novca. Gde je on trgovao drogom? Van teritorije Srbije. Gde? Niko ne… »
Šešelj razotkriva puteve droge na Balkanu: Šta se krije ize procesa Darku Šariću i koja je uloga američke dea? (video)
Pravda 22.06.2021
Predsednik SRS Vojislav Šešelj tvrdi da Darko Šarić nije trgovao drogom u Srbiji. - Ja mislim da je Šarićev proces jedan od najskandaloznijih procesa u poslednjih 20 godina. Zašto se sudi Šariću? Navodno zbog trgovine drogom i zbog pranja novca… »
Vesti dana »

Nestala dunja Marković (2): Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 8 minutajoš 16 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 9 satijoš 1 povezana