Povezane vesti
Komšije iz surčina neutešne: "Mi smo dotrčali od kuće - verujte, žao mi je kao da mi je rod rođeni" (video)
Večernje novosti 22.06.2021
Foto: D. Milovanović - Sinoć sam bila u bašti i prvo sam čula vrisak. Mislila sam da su deca, i pomerila se da vidim. Onda su počeli ženski krici, takve krike u životu nisam čula nikad neću da ih zaboravim - rekla nam je komšinica stradalog Branka. -… »
"Takve krike u životu nisam čula - nikad ih neću zaboraviti": Ispovest komšija o jezivoj tragediji u Surčinu (video)
Večernje novosti 22.06.2021
Foto: M. Stevanović Komšije su vidno potresene ovom nesrećom, kroz suze govore da je bio dobar čovek i da su još uvek u šoku. - Sinoć sam bila u bašti i prvo sam čula vrisak. Mislila sam da su deca, i pomerila se da vidim. Onda su počeli ženski krici… »
Vesti dana »
"Što? Zašto da podnesem ostavku?" Vučić odgovorio na pitanje novinara iz Crne Gore: "Čestitaću vam, to vam je najvažnije"
Blic pre 25 minutajoš 33 povezane
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 55 minutajoš 38 povezanih
Bez konsenzusa o novom visokom predstavniku, Šmit ostaje u BiH do kraja juna
Radio 021 pre 55 minutajoš 27 povezanih
Srbija i Gasprom produžili gasni aranžman za još tri meseca, rekla ministarka Đedović Handanović
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 26 povezanih