Povezane vesti
Komšije iz surčina neutešne: "Mi smo dotrčali od kuće - verujte, žao mi je kao da mi je rod rođeni" (video)
Večernje novosti 22.06.2021
Foto: D. Milovanović - Sinoć sam bila u bašti i prvo sam čula vrisak. Mislila sam da su deca, i pomerila se da vidim. Onda su počeli ženski krici, takve krike u životu nisam čula nikad neću da ih zaboravim - rekla nam je komšinica stradalog Branka. -… »
"Takve krike u životu nisam čula - nikad ih neću zaboraviti": Ispovest komšija o jezivoj tragediji u Surčinu (video)
Večernje novosti 22.06.2021
Foto: M. Stevanović Komšije su vidno potresene ovom nesrećom, kroz suze govore da je bio dobar čovek i da su još uvek u šoku. - Sinoć sam bila u bašti i prvo sam čula vrisak. Mislila sam da su deca, i pomerila se da vidim. Onda su počeli ženski krici… »
Vesti dana »

Angelina, ti si naše zlato! Srbijo slavi! Fantastična Topić prvi put u karijeri osvojila medalju na Svetskom prvenstvu!
Kurir pre 1 minutjoš 18 povezanih

Bravo! Basketaši Srbije pobedili Hrvatsku i boriće se za zlato na Svetskom prvenstvu do 23 godine
Večernje novosti pre 21 minutajoš 25 povezanih

Tramp preti Avganistanu sankcijama ako talibani ne vrate Americi vazduhoplovnu bazu Bagram
Nova pre 4 satijoš 16 povezanih