Повезане вести
У ЦГ почеле казне због сребренице Младић из Даниловграда позван на саслушање, јер негира геноцид
Ало 23.06.2021
Млади превозник из Даниловграда шокиран судским позивом због "негирања геноцида на јавном месту". Није било сумње да ће у Црној Гори бити прогона оних који негирају одредбе "Резолуције о геноциду у Сребреници", а случај младог… »
Пишу прве казне Због Сребренице: Павићевић позван на саслушање у прекршајном суду у Подгорици
Вечерње новости 23.06.2021
Фото Приватна архива - Био сам шокиран када ми је стигао позив за саслушање у Суду за прекршаје у Подгорици, због тога што сам наводно 5. априла ове године "на јавном месту" истакнутим транспарентом вређао национална осећања… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 25 минутајош 31 повезана
Делије бесне: Навијачи Звезде се обратили играчима, имали само једну поруку за њих!
Хот спорт пре 25 минутајош 112 повезане
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 2 сатајош 51 повезана