Povezane vesti
U CG počele kazne zbog srebrenice Mladić iz Danilovgrada pozvan na saslušanje, jer negira genocid
Alo 23.06.2021
Mladi prevoznik iz Danilovgrada šokiran sudskim pozivom zbog "negiranja genocida na javnom mestu". Nije bilo sumnje da će u Crnoj Gori biti progona onih koji negiraju odredbe "Rezolucije o genocidu u Srebrenici", a slučaj mladog prevoznika iz… »
Pišu prve kazne Zbog Srebrenice: Pavićević pozvan na saslušanje u prekršajnom sudu u Podgorici
Večernje novosti 23.06.2021
Foto Privatna arhiva - Bio sam šokiran kada mi je stigao poziv za saslušanje u Sudu za prekršaje u Podgorici, zbog toga što sam navodno 5. aprila ove godine "na javnom mestu" istaknutim transparentom vređao nacionalna osećanja Bošnjaka i muslimana… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat i fakultete na Studentskom trgu: Blokada do ispunjenja svih zahteva (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
Mijačić za Marker: Iza napada na kanal Ibar - Lepenica ne stoje meštani, dobro što međunarodni predstavnici ne optužuju unapred Beograd (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih