Povezane vesti
Aca Lukas opleo po lepoj breni: "Mazila je moju ćerku, a o meni govorila da sam klošar i bezvredni narkoman!
Večernje novosti 23.06.2021
Foto aleksandar_vuksanovic_official Lukas je u svojoj autobiografiji spomenuo i koleginicu Lepu Brenu i istakao da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tešila njegovu bivšu suprugu Sonju sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen. Aca je… »
"Brena misli da sam ljut na nju što je sonji namestila švalera": Aca Lukas opleo po Živojinovićima
Blic 23.06.2021
Pevač Aca Lukas napisao je svoju autobiografiju i otkrio do sada nepoznate pikanterije iz svog privatnog života. On je u knjizi koju je izdao opleo i po Lepoj Breni, te je optužio da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tešila njegovu sada već… »
Vesti dana »

Tramp potpisao naredbu o novim carinama, stupaju na snagu za sedam dana
Novi magazin pre 19 minutajoš 24 povezane

Protestna šetnja do niške Železničke stanice, u tišini: Devet meseci od tragedije u Novom Sadu
Danas pre 19 minutajoš 18 povezanih

Postigao het-trik na rođendan, pa ga sačekalo iznenađenje od saigrača! Fudbaleri Partizana oduševili Miloševića posle utakmice, pogledajte šta su mu priredilI!
Kurir pre 9 minutajoš 26 povezanih

Uživo raste broj mrtvih u najvećem udaru na Kijev od početka rata Zelenski poziva na promenu ruskog režima, Tramp kaže da je Putinova invazija "odvratna"
Alo pre 39 minutajoš 17 povezanih

Vraćaju se letnje temperature Danas sunčano i toplije, ali stiže i promena s kišom i novim padpm temperature
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih