Povezane vesti
Bomba na bosforu koja bi rastužila "grobare": Bivši gazda Fenerbahčea vraća Obradovića, ali pod jednim uslovom
Večernje novosti 24.06.2021
FOTO: N. Paraušić Spekulacije o senzacionalnom povratku u Partizan poslednjih dana sve su glasnije, dok u Humskoj 1 spuštaju loptu pričom da se sa najtrofejnijim evropskim trenerom razgovara, ali da ništa nije dogovoreno. Željko je u razgovoru sa srpskim… »
Rat za prevlast u Fenerbahčeu, Aziz Jildirim obećava Željka ako mu se dozvoli da kupi klub
Mozzart sport 24.06.2021
Čovek koji je doveo najtrofejnijeg evropskog trenera u Istanbul 2013. namerava da lansira transfer bombu ako postane vlasnik, a sve će biti jasno do - kraja meseca. Cela Evropa čeka kraj meseca da konačno sazna gde trenersku karijeru nastavlja Željko… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih