Повезане вести

Ко је ''невероватни'' Јапанац који стиже у Ниш? Где је играо, какав му је учинак?

Ко је ''невероватни'' Јапанац који стиже у Ниш? Где је играо, какав му је учинак?

Спортске.нет 24.06.2021
Нишки Раднички је данас потврдио да је добио ''капитално појачање'' у 27-годишњем Јапанцу Риохеију Мићибућију, а тренер Ненад Лалатовић га је описао као ''невероватног играча'' који ''годинама наступа у Џеј лиги и тамо прави… »
Ко је нови "самурај са чаира": Лалатовић га бомбастично најавио, хоће ли везиста испунити очекивања?

Ко је нови "самурај са чаира": Лалатовић га бомбастично најавио, хоће ли везиста испунити очекивања?

Вечерње новости 24.06.2021
ФОТО: Александар Илић/ФК Раднички Како је рекао Ненад Лалатовић 27-годишњи јапанац који игра у везном реду је "невероватан играч" који је "годинама наступао у јапанској Џеј лиги где прави велику разлику. -Могу да кажем да смо… »
Јапанац стигао у Раднички на препоруку Лалатовића: „Овако квалитетног странца Раднички никада није имао“

Јапанац стигао у Раднички на препоруку Лалатовића: „Овако квалитетног странца Раднички никада није имао“

Хот спорт 24.06.2021
Јапанци у Србији су дефинитивно у моди. Након Такуме Асана у Партизану и Шимуре у дресу Спартака из Суботице, још један јапански интернационалац је стигао у српски фудбал. У питању је Риохејиему Мићубућију који стиже у Раднички… »
Иза Јапанца који је појачао Раднички стоји физичко злостављање жена

Иза Јапанца који је појачао Раднички стоји физичко злостављање жена

Спортске.нет 24.06.2021
Фудбалски клуб Раднички из Ниша представио је данас ново појачање у виду јапанског нападача Рјохејија Мићибућија (27). Како је тренер Нишлија Ненад Лалатовић изјавио, "Раднички оваквог играча до сада није видео". Реч је о… »
Лалатовић: Имам милионску понуду, још сам тренер Радничког

Лалатовић: Имам милионску понуду, још сам тренер Радничког

Нова 24.06.2021
Ненад Лалатовић говорио о свом статусу као тренера Радничког из Ниша и навео због чега навијачи не би требало да брину. „Ја имам ту понуду из Саудијске Арабије и то није тајна. Али још нисам ништа договорио. А ако се договорим то… »
Лалатовић (још) није отишао из радничког, довео јапанца: Стигао је Мићибући, невероватан играч за наше услове!

Лалатовић (још) није отишао из радничког, довео јапанца: Стигао је Мићибући, невероватан играч за наше услове!

Мондо 24.06.2021
Млади тренер Ненад Лалатовић и даље је у Радничком и полако склапа коцкице за наредну сезону. Сада је стигао и јапански фудбалер Мићибући. Млади тренер Ненад Лалатовић и даље је у Радничком и полако склапа коцкице за наредну… »
Раднички из ниша довео сјајно појачање: У питању је Јапанац који ће правити разлику у Суперлиги!

Раднички из ниша довео сјајно појачање: У питању је Јапанац који ће правити разлику у Суперлиги!

Хот спорт 24.06.2021
Имају озбиљне намере. Фудбалски клуб Раднички добио је данас капитално појачање, пошто је постигао договор са јапанским интернационалцем Рјохеијем Мићибућијем. (27). Он ће доћи у Ниш на лични захтев шефа стручног штаба Ненада… »
Лалатовић потврдио ново појачање: Јапанац Мићибући потписао за Раднички

Лалатовић потврдио ново појачање: Јапанац Мићибући потписао за Раднички

Вести онлине 24.06.2021
Фудбалски клуб Раднички из Ниша постигао је данас договор са јапанским интернационалцем Риохејием Мићибућијем. Како се наводи, он ће доћи у Ниш на захтев шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, који наглашава да ће Мићибући бити… »
Лалатовић довео Мићибућија на Чаир: Нисам (још) договорио са Саудијцима, Тончев направио гиганта у Нишу

Лалатовић довео Мићибућија на Чаир: Нисам (још) договорио са Саудијцима, Тончев направио гиганта у Нишу

Моззарт спорт 24.06.2021
“Ако и одем, овде је већ формиран састав који ће бити у врху српског фудбала“, каже тренер Радничког. Сваки дан, нова прича. Иде, па ипак не иде. Иако се са више страна може чути да Ненад Лалатовић каријеру наставља у Ал Батину… »
Лалатовић отворио карте: Имам милионску понуду из Саудијске Арабије, још није постигнут договор

Лалатовић отворио карте: Имам милионску понуду из Саудијске Арабије, још није постигнут договор

Вечерње новости 24.06.2021
ФОТО: ФК Војводина "Имам ту понуду из Саудијске Арабије и то није тајна. Али још нисам ништа договорио, ако се договорим то ће бити милионски уговор, који ја и мој стручни штаб просто нећемо моћи да одбијемо. Желим да поручим… »

Вести дана »