Povezane vesti
Ko je ''neverovatni'' Japanac koji stiže u Niš? Gde je igrao, kakav mu je učinak?
Sportske.net 24.06.2021
Niški Radnički je danas potvrdio da je dobio ''kapitalno pojačanje'' u 27-godišnjem Japancu Rioheiju Mićibućiju, a trener Nenad Lalatović ga je opisao kao ''neverovatnog igrača'' koji ''godinama nastupa u Džej ligi i tamo pravi razliku''. Na… »
Ko je novi "samuraj sa čaira": Lalatović ga bombastično najavio, hoće li vezista ispuniti očekivanja?
Večernje novosti 24.06.2021
FOTO: Aleksandar Ilić/FK Radnički Kako je rekao Nenad Lalatović 27-godišnji japanac koji igra u veznom redu je "neverovatan igrač" koji je "godinama nastupao u japanskoj DŽej ligi gde pravi veliku razliku. -Mogu da kažem da smo doveli neverovatnog… »
Japanac stigao u Radnički na preporuku Lalatovića: „Ovako kvalitetnog stranca Radnički nikada nije imao“
Hot sport 24.06.2021
Japanci u Srbiji su definitivno u modi. Nakon Takume Asana u Partizanu i Šimure u dresu Spartaka iz Subotice, još jedan japanski internacionalac je stigao u srpski fudbal. U pitanju je Riohejiemu Mićubućiju koji stiže u Radnički iz Niša na… »
Lalatović (još) nije otišao iz radničkog, doveo japanca: Stigao je Mićibući, neverovatan igrač za naše uslove!
Mondo 24.06.2021
Mladi trener Nenad Lalatović i dalje je u Radničkom i polako sklapa kockice za narednu sezonu. Sada je stigao i japanski fudbaler Mićibući. Mladi trener Nenad Lalatović i dalje je u Radničkom i polako sklapa kockice za narednu sezonu. Sada je stigao… »
Lalatović: Imam milionsku ponudu, još sam trener Radničkog
Nova 24.06.2021
Nenad Lalatović govorio o svom statusu kao trenera Radničkog iz Niša i naveo zbog čega navijači ne bi trebalo da brinu. „Ja imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio. A ako se dogovorim to će biti… »
Iza Japanca koji je pojačao Radnički stoji fizičko zlostavljanje žena
Sportske.net 24.06.2021
Fudbalski klub Radnički iz Niša predstavio je danas novo pojačanje u vidu japanskog napadača Rjohejija Mićibućija (27). Kako je trener Nišlija Nenad Lalatović izjavio, "Radnički ovakvog igrača do sada nije video". Reč je o ofanzivcu od kojeg se… »
Radnički iz niša doveo sjajno pojačanje: U pitanju je Japanac koji će praviti razliku u Superligi!
Hot sport 24.06.2021
Imaju ozbiljne namere. Fudbalski klub Radnički dobio je danas kapitalno pojačanje, pošto je postigao dogovor sa japanskim internacionalcem Rjoheijem Mićibućijem. (27). On će doći u Niš na lični zahtev šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića… »
Lalatović potvrdio novo pojačanje: Japanac Mićibući potpisao za Radnički
Vesti online 24.06.2021
Fudbalski klub Radnički iz Niša postigao je danas dogovor sa japanskim internacionalcem Riohejiem Mićibućijem. Kako se navodi, on će doći u Niš na zahtev šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, koji naglašava da će Mićibući biti jedan od… »
Lalatović doveo Mićibućija na Čair: Nisam (još) dogovorio sa Saudijcima, Tončev napravio giganta u Nišu
Mozzart sport 24.06.2021
“Ako i odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala“, kaže trener Radničkog. Svaki dan, nova priča. Ide, pa ipak ne ide. Iako se sa više strana može čuti da Nenad Lalatović karijeru nastavlja u Al Batinu, on sam… »
Lalatović otvorio karte: Imam milionsku ponudu iz Saudijske Arabije, još nije postignut dogovor
Večernje novosti 24.06.2021
FOTO: FK Vojvodina "Imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio, ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima… »
Vesti dana »
Pronađena treća puška alije balijagića, otkriveno i ko je vlasnik jedne od njih! Kod sebe imao arsenal oružja: Policija će dati odgovor na najvažnije pitanje
Kurir pre 6 minutajoš 23 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: UNRVA: Stanovništvo Gaze na ivici gladi; IDF: Ubijeno pet hamasovaca koji su učestvovali u napadu na Izrael 7. oktobra
RTV pre 6 minutajoš 10 povezanih
Imenovano još kandidata za pozicije u novoj američkoj vladi: Tramp želi da Skot Besent bude novi ministar finansija
Euronews pre 42 minutajoš 11 povezanih
Mask oborio sopstveni rekord u bogatstvu - ima 347,8 milijardi dolara
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih