Повезане вести
Ко је ''невероватни'' Јапанац који стиже у Ниш? Где је играо, какав му је учинак?
Спортске.нет 24.06.2021
Нишки Раднички је данас потврдио да је добио ''капитално појачање'' у 27-годишњем Јапанцу Риохеију Мићибућију, а тренер Ненад Лалатовић га је описао као ''невероватног играча'' који ''годинама наступа у Џеј лиги и тамо прави… »
Ко је нови "самурај са чаира": Лалатовић га бомбастично најавио, хоће ли везиста испунити очекивања?
Вечерње новости 24.06.2021
ФОТО: Александар Илић/ФК Раднички Како је рекао Ненад Лалатовић 27-годишњи јапанац који игра у везном реду је "невероватан играч" који је "годинама наступао у јапанској Џеј лиги где прави велику разлику. -Могу да кажем да смо… »
Јапанац стигао у Раднички на препоруку Лалатовића: „Овако квалитетног странца Раднички никада није имао“
Хот спорт 24.06.2021
Јапанци у Србији су дефинитивно у моди. Након Такуме Асана у Партизану и Шимуре у дресу Спартака из Суботице, још један јапански интернационалац је стигао у српски фудбал. У питању је Риохејиему Мићубућију који стиже у Раднички… »
Иза Јапанца који је појачао Раднички стоји физичко злостављање жена
Спортске.нет 24.06.2021
Фудбалски клуб Раднички из Ниша представио је данас ново појачање у виду јапанског нападача Рјохејија Мићибућија (27). Како је тренер Нишлија Ненад Лалатовић изјавио, "Раднички оваквог играча до сада није видео". Реч је о… »
Лалатовић: Имам милионску понуду, још сам тренер Радничког
Нова 24.06.2021
Ненад Лалатовић говорио о свом статусу као тренера Радничког из Ниша и навео због чега навијачи не би требало да брину. „Ја имам ту понуду из Саудијске Арабије и то није тајна. Али још нисам ништа договорио. А ако се договорим то… »
Лалатовић (још) није отишао из радничког, довео јапанца: Стигао је Мићибући, невероватан играч за наше услове!
Мондо 24.06.2021
Млади тренер Ненад Лалатовић и даље је у Радничком и полако склапа коцкице за наредну сезону. Сада је стигао и јапански фудбалер Мићибући. Млади тренер Ненад Лалатовић и даље је у Радничком и полако склапа коцкице за наредну… »
Раднички из ниша довео сјајно појачање: У питању је Јапанац који ће правити разлику у Суперлиги!
Хот спорт 24.06.2021
Имају озбиљне намере. Фудбалски клуб Раднички добио је данас капитално појачање, пошто је постигао договор са јапанским интернационалцем Рјохеијем Мићибућијем. (27). Он ће доћи у Ниш на лични захтев шефа стручног штаба Ненада… »
Лалатовић потврдио ново појачање: Јапанац Мићибући потписао за Раднички
Вести онлине 24.06.2021
Фудбалски клуб Раднички из Ниша постигао је данас договор са јапанским интернационалцем Риохејием Мићибућијем. Како се наводи, он ће доћи у Ниш на захтев шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, који наглашава да ће Мићибући бити… »
Лалатовић довео Мићибућија на Чаир: Нисам (још) договорио са Саудијцима, Тончев направио гиганта у Нишу
Моззарт спорт 24.06.2021
“Ако и одем, овде је већ формиран састав који ће бити у врху српског фудбала“, каже тренер Радничког. Сваки дан, нова прича. Иде, па ипак не иде. Иако се са више страна може чути да Ненад Лалатовић каријеру наставља у Ал Батину… »
Лалатовић отворио карте: Имам милионску понуду из Саудијске Арабије, још није постигнут договор
Вечерње новости 24.06.2021
ФОТО: ФК Војводина "Имам ту понуду из Саудијске Арабије и то није тајна. Али још нисам ништа договорио, ако се договорим то ће бити милионски уговор, који ја и мој стручни штаб просто нећемо моћи да одбијемо. Желим да поручим… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 1 сатјош 36 повезаних
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 4 сатијош 34 повезане
Хаос око нелегалних објеката: Грађани затрпали систем, Софронијевићева очекује 60.000 пријава
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 54 повезане