Povezane vesti
"Moj drug.: Saborac. Hvala ćivša!" Dirljiva poruka Novaka Đokovića čoveku sa kojim je zajedno slavio i tugovao!
Sportal blic 24.06.2021
Novak Đoković, najbolji teniser, sveta, poslao je dirljivu poruku svom prijatelju i kolegi , koji je odlučio na završi igračku karijeru. Iako Viktor više neće igrati - u tenisu će ostati, jer nastavlja da kao selektor predvodi tenisku… »
Novak Đoković: "Ćivša, srećno"! Nole biranim rečima poslao Viktora Troickog u "penziju" (foto)
Večernje novosti 24.06.2021
FOTO: AP/Tanjug Prvi teniser sveta Novak Đoković oprostio se od saigrača i selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije emotivnom objavom na društvenim mrežama. - Moj drug. Saborac. Bitan deo mog odrastanja i istorije na teniskoj sceni. Zajedno smo… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 3 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 35 minutajoš 42 povezane