Повезане вести
Дачић: Опасан чин Народне Странке, да ли би то било могуће у Немачкој
РТВ 25.06.2021
БЕОГРАД - Председник Скупштине Србије Ивица Дачић оценио је вечерас долазак представника Народне странке у зграду Председништва Србије као опасан чин усмерен на линчовање председника и упитао да ли би то било могуће у Немачкој… »
Вучевић: Нису знали да ће их Вучић детонирати, били су паралисани од страха
Радио 021 25.06.2021
Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић реаговао је на свом Инстаграм налогу на данашњи "обрачун" Вука Јеремића и Александра Вучића. Коментаришући долазак функционера Народне странке Вука Јеремића, Борислава… »
Вучић љут јер се Јеремић није саплео на кору од банане
Нова 25.06.2021
Кад се једног дана буде анализирала политичка биографија Александра Вучића, подебљаним словима ће писати да је Србијом владао човек који је управљање државе поистоветио са вођењем навијача на трибини и који је, уместо на… »
Десило се и то – политика у Србији свела се на „ајде се бијемо“
Н1 Инфо 25.06.2021
Први дуел председника Србије Александра Вучића са опозицијом догодио се на прагу зграде председништва. Пошто је Вучић јуче позвао челнике Народне странке на тучу они су се данас појавили на председниковом радном месту како кажу… »
Јеремић: Вучић одбио телевизијски дуел, али је претио и вређао, позивао ме је да га ударим
Бета 25.06.2021
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да су он и још три челника те странке дошли у председништво Србије како би показали председнику Александру Вучићу да га се "не боје" и да га питају "да ли је нормалан када… »
Вучић је скретао поглед! "Питао сам га зашто Новим Садом управља Андреј Вучић, а криминалци добијају послове!"
Правда 25.06.2021
Нажалост то није био разговор, председник Вучић се све време дерао. Кроз то дерање, једино што сам покушавао да га питам било је: „Зашто Новим Садом управља Андреј Вучић?“, изјавио је у камеру Србин инфа Борислав Новаковић… »
Реакције на догађај испред Председништва Србије
РТС 25.06.2021
Представници политичких странака огласили су се поводом доласка лидера Народне странке Вука Јеремића и чланова његове странке у Председништво, где су позвали председника Вучића да изађе испред зграде или да дође на ТВ дуел. Члан… »
"Вучић се тресао, псовао и драо!" Дошли смо да га питамо да ли је нормалан, а он је окружен обезбеђењем викао: "Ајде, биј ме…
Правда 25.06.2021
Председник Републике је изашао и сав се тресао, буквално се тресао. Овим људима из обезбеђења је било непријатно. Почео је да се дере, почео је да се уноси у лице. И говорио је: „Ајде ме биј, ајде ме туци“. Око њега… »
Миливојевић: Добро је што председник Вучић није добио батине
Данас 25.06.2021
Политиколог Цвијетин Миливојевић изјавио је данас да је позивом на „фер тучу“ Александар Вучић још једном унизио функцију председника Републике Србије, али да је добро што приликом сусрета са функционерима Народне странке (НС)… »
Алексић: Вучић је показао да је кукавица
Нова 25.06.2021
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, који је учествовао у инциденту у Председништву, је изјавио да је био шокиран понашањем председника Србије Александра Вучића, за кога каже да је псовао, викао и упућивао погрдна… »
Вулин: Кобре спречиле да руководство Народне странке добије од председника Вучића оно што су заслужили
РТВ 25.06.2021
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин оценио је данас да је долазак четворице представника Народне странке у Председништво Србије покушај да се испровоцира председник Србије… »
Блиски сусрет на андрићевом венцу: Чланови Народне странке кренули у "посету" Вучићу, пале тешке речи
Блиц 25.06.2021
У Председништву Србије данас се догодио мали инцидент када је неколико високих функционера Народне странке, на челу са Вуком Јеремићем, дошло на Адрићев венац како би се суочили са председником Александром Вучићем. Вук Јеремић… »
Алексић: Председник нас позвао на ферку, а показао се као кукавица
Н1 Инфо 25.06.2021
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, који је учествовао у инциденту у Председништву, је изјавио да је био шокиран понашањем председника Србије Александра Вучића, за кога каже да је псовао, викао и упућивао погрдна… »
Вулин: Кобре спречиле да Јеремић добије оно што заслужује
Нова 25.06.2021
Председник Покрета социјалиста и министар унутрашњих послова Александар Вулин реаговао је на данашња дешавања у згради Председништва Србије на Андрићевом Венцу и том приликом се захвалио члановима Кобри јер су спречили да… »
Пише Ранко Пивљанин: Преби ли Вучић Вука
Нова 25.06.2021
Она чувена Чеховљева пушка која у првом чину драме виси на зиду са великом вероватноћом да опали у трећем, одавно је постала симбол и зла слутња политичког живота и борбе у Србији. Данас је, за почетак, скинута са чивије у… »
Вук Јеремић: Позвао сам Вучића да изађе испред зграде или да дође на ТВ дуел, одбио је
РТС 25.06.2021
Председник Народне странке Вук Јеремић и руководиоци те странке Мирослав Алексић, Борислав Новаковић и Владимир Гајић отишли су у зграду Председништва након што их је председник Александар Вучић, како се наводи у саопштењу… »
Јеремић код Вучића: Ајде дођи и ајде изађи
Н1 Инфо 25.06.2021
Председник Народне странке Вук Јеремић и руководиоци те странке Мирослав Алексић, Борислав Новаковић и Владимир Гајић појавили су се данас у Председништву Србије након што их је председник Александар Вучић јуче јавно позвао на… »
Реаговао и петар петковић: "Дошла кукавица у чопору да провоцира председника Вучића!"
Вечерње новости 25.06.2021
Фото: Тањуг Његово саопштење преносимо у целости: "Када политичкој карикатури у обличју миша удари врућина у главу, а можда и зидарац који све чешће конзумира, па помисли да може да удари на много јачег од себе у сваком… »
Вулин: Кобре спречиле да Јеремић од Вучића добије оно по шта је дошао
Н1 Инфо 25.06.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да су припадници Одреда војне полиције за специјалне намене Кобре "спречили" да председник Народне странке Вук Јеремић и још три функционера те странке "добију оно по шта су… »
Делегација НС у Председништву, Јеремић каже да им је Вучић претио и викао (ВИДЕО)
Данас 25.06.2021
Лидер Народне странке Вук Јеремић и чланови председништва Мирослав Алексић, Владимир Гајић и Борислав Новаковић одазвали су се позиву председника Србије Александра Вучића и дошли у зграду Председништва да му поруче да га се не… »
Вук Јеремић ишао да се бије са Александром Вучићем - не, ово нисмо измислили
Ноизз 25.06.2021
Нема дана да се нешто не деси после чега сваки просечан Србин мора да изговори "јеботе, где ја живим". И данас је тај дан. Ордуре бизарре на максимум - после једне у низу говоранција и прозивки Александра Вучића, Вук Јеремић је… »
Јеремић: Вучић ме је потпуно растројен вређао након што сам га позвао на дуел
Глас Шумадије 25.06.2021
Председник Народне странке Вук Јеремић и руководиоци те странке Мирослав Алексић, Борислав Новаковић и Владимир Гајић појавили су се данас у Председништву Србије након што их је председник Александар Вучић јуче јавно позвао на… »
Јеремић: Вучић се тресао пред функционерима Народне странке
Нови магазин 25.06.2021
Неколико функционера Народне странке, предвођени Вуком Јеремићем, одазвали су се позиву председника Александра Вучића на тучу и јутрос се појавили испред Председништва на Андрићевом венцу. Вучић се, према сведочењу Јеремића… »
ВИДЕО Јеремић отишао код Вучића: "Викао је, псовао, претио"
Радио 021 25.06.2021
Представници Народне странке отишли су данас у Председништво Србије код председника државе Александра Вучића. Повод томе била је јучерашња изјава председника Вучића да представници Народне странке "дођу да га линчују ако смеју"… »
„Ишао сам да питам Вучића је л нормалан, он хтео да се туче“
Нова 25.06.2021
Ђукановић реаговао на јеремићеве испаде: Нису знали шта да раде када се председник појавио испред њих и сасуо им у лице шта…
Вечерње новости 25.06.2021
Владимир Ђукановић Ипак, догодило се нешто што нису очекивали, а то је да је председник Србије Александар Вучић изашао испред Председништва без икавог обезбеђења и позвао их да испуне оно што су намеравали. На овај догађај… »
Јеремић: Вучић ми се уносио у лице и викао – „хајде ме туци“
Нова 25.06.2021
Председник Србије, Александар Вучић, позвао је претходног дана представнике Народне странке, Вука Јермића, Мирослава Алексића, Борислава Новаковића, Владимира Гајића и Боривоја Боровића “да дођу да га личнују ако смеју” и да ће… »
ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО Вучић и Јеремић лицем у лице
Нова 25.06.2021
Представници Народне странке, Вук Јеремић, Владимир Гајић, Мирослав Алексић, Борислав Новаковић, појавили су се јутрос на позив шефа српске државе Александра Вучића испред Председништва. Подсетимо, Вучић је претходног дана позвао… »
Вучић хоће да се туче са опозицијом, али бежи од ТВ дуела
Нова 25.06.2021
Кад се буде подвлачила црта и кад се пред судом историје буде анализирао период власти Александра Вучића, извесно је да ће један пасус његову владавину описати на следећи начин: “Био је то човек који је бежао од телевизијског… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: САД одбиле захтев НИС-а и траже комплетан излазак руског власништва
НИН пре 51 минутајош 44 повезане
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 26 минутајош 24 повезане
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних
САД продужиле компанији Лукоил лиценцу за пословање до 13. децембра
Бизнис.рс пре 5 сатијош 13 повезаних